Vad är Polyeten presenningar?

Polyeten presenningar eller presenningar är rip-stop, lätta plast presenningar med utmärkt slitage, låg fuktighet och bets-resistenta egenskaper. Detta gör dem till en överlägsen val för många användningsområden jämfört med traditionella duk presenningar.

Många är bekanta med den ljusa blå polyeten tarp med aluminium skyddshylsorna i varje hörn. Grommets är också placerade med jämna mellanrum på kanten så att presenningar kan kopplas ned med rep eller fäst med bungee rep. Även blå är den vanligaste färgen, de kommer även i andra färger inklusive silver eller grå, vit, grön, klar och svart. Tjocklek eller densitet varierar också, liksom storlek, och vissa polyeten presenningar är UV-behandlade för att ge längre liv i konstant solljus, medan silver presenningar leda bort värme.

Polyeten presenningar kan användas för så många ansökningar listan är nästan outtömlig. Husägare använder allt från omfattande vedtravarna, grillar, till gräsmattan utrustning och båtar, camping användningsområden som ger ren marktäckande, en skugga kapell eller tält flyga. Pool omfattar också tillverkade av polyeten som kännetecknas av dess förmåga att flyta.

Kommersiellt är enorma polyeten presenningar för att täcka tennisbanor och fält baseboll i regnet för att hålla marken från att bli alltför blöt för att spela. De används också för att skydda gym våningar och basketplaner. Åkarna använda polyeten presenningar för att täcka släpvagnar, lastpallar, hö och andra nyttolaster. Särskilda tunga isolerad presenningar har en polyester fylla för att hålla ute värme och kyla.

Polyeten är en av de mest populära och mångsidiga plaster i världen. Olika kvaliteterna används till olika tillämpningar, från förgrenade eller polyeten med låg densitet som kallas LDPE, till linjär polyeten, eller HDPE. Den förra är mycket starkare än de senare, men polyeten med låg densitet är billigare och enklare att tillverka. Livsmedelsaffär påsar, flaskor squeeze, fryspåsar, leksaker, tråd och kabel isolering, damm liners och till och med skottsäkra västar är några exempel på objekt gjorda av olika tätheter och väver av polyeten.

mögel och röta motståndskraftig, tuff och lång livslängd, om du behöver något förvaras torrt eller påverkan av vädret, om du behöver skugga eller skydd, ett polyetentarp att göra jobbet!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.