Vad är en container?

En container är en typ av förvaringsbox används för att ladda tung utrustning och torra varor för leverans ändamål. Gjorda av stål, är container vanligen 20 eller 40 fot (cirka 6 eller 12 meter) lång och 8? fot (2,6 meter) hög, med ett par dörrar i ena änden och ett trägolv. En container är det billigaste sättet att importera och exportera varor in och ut ur landet.

container sägs vara en idé från Malcolm McLean. McLean uppfann container för att ersätta den metod som styckegods, metoden för frakt och hantering torra varor cirka 1930. Idag är container används i hela världen.

Det finns flera typer av transportbehållare finns tillgängliga, och var byggt för att tjäna specifika behov. Basenhet är den mest populära typen av container, som gjorts med fyra väggar och två dörrar. Open Top container har också fyra väggar och två dörrar, men den har inte en lock. Denna typ av container används i stor utsträckning för att flytta höga föremål.

Det finns också en typ av transportbehållare som liknar ett kylskåp. Kallt container används särskilt för transport av livsmedel. Tanker transportbehållare, som kan eller inte kan förvaras i kylskåp, är byggda för att röra sig vätskor. För transport av föremål såsom en båt, / platta racket container används.

En wellpapp container utnyttjar linerboard , veckat papper placeras mellan liners som är vänd mot objektet som transporteras. Flöjterna mäta styrkan i container. De är oftast tillgängliga i B, C och E flöjter, dubbel vägg . Storlek, vikt och bräcklig den produkt som skall levereras fastställa vilken typ av korrugering nödvändigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.