Vad är en Septic System pump?

En septisk system pump tömmer överflödigt vatten och avfall från en septiktank så att septitank kan fortsätta att fungera korrekt. De flesta septiktankar har en automatisk pump, kallad en avloppspump, som tar bort avfall från hemmet. Många slamavskiljare måste också pumpar för att avlägsna vatten för att hålla sig miljövänlig. Om en slamavskiljare inte pumpas ofta kan myriader problem uppstår, även foul lukt och skador på miljön.

slamavskiljare används allmänt som ett avfall mekanism när anslutningar till kommunalt avloppssystem inte är tillgängliga, praktiskt möjligt eller önskvärt. Slamavskiljare är vanligtvis tillförlitliga och grundläggande, men mycket effektiv. En septisk Systemet omfattar de septitank plus en avloppspump tank som måste installeras något under septitank.

Avloppspumpar används huvudsakligen för ändamål hem avfall. De gör kroppsliga avfall från hem och sätta den i en läcka fält. De behövs när en septisk system ligger lägre i marken än den VVS-linjer. När du installerar en septisk system pump, vanligen den gamla septitank bör lämnas på plats fram till uppförandet är avslutat. Installation av septisk systemet pump kräver en slamavskiljare, en pump tank, linjer och ett tillstånd.

septiktankar behöver tömmas regelbundet. Biologiskt nedbrytbart avfall bryts på grund av närvaro av syre. Med tiden, fyller tanken upp och nedbrytning stoppas. När avfallet produkten tar upp mer än 35 procent av kapaciteten av tanken, krävs det normalt att tömmas. En septisk system pumpen används för att tömma tanken.

För att veta när du ska använda en septisk system pump, en mastering pinne krävs normalt. För det första är det nödvändigt att mäta den totala höjden på insidan av tanken. Använd sedan samma pinne, kan graden av fast avfall bestäms sedan.

Septic system också ha interna mätning och kontroll. Dessa inkluderar en pump tank eller avloppsvatten pump, en hög vatten-larm, och kontroll flyter. Kontrollen flyter ansvarar för att den mängd avloppsvatten skickas till avlopp fältet. När avloppsvattnet når en viss nivå och kontrollen flyter når om läget är septiska system pumpen aktiveras och avloppsvatten pumpas ut tills kontroll flyter når utanför banan igen.

Om kontrollen flottören inte gör sitt jobb, kommer avloppsvattnet att fortsätta stiga i tanken. Om detta händer, när tanken når en viss punkt, kommer det hörbara högvatten larm aktiveras. Avloppsvatten kommer då att omdirigeras till räddningstjänsten lagringsutrymme. Problemet kommer att behöva gick att använda en septisk system pump för att se till att när den akuta utrymme är full, inte utflödet inte svämma över eller backup till hemmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.