Vad är Viktiga skärmaskiner?

En viktig skärmaskin används för att göra dubbla nycklar. Det fungerar genom att spåra formen på den ursprungliga nyckeln, antingen med ett datoriserat system eller strängt genom jämförelse när den ligger mot den ursprungliga nyckeln. För höghastighetståg snidning klinga av de viktigaste skärmaskin sedan gör en kopia av den ursprungliga nyckelns form till en uncarved nyckel.

Normalt viktiga skärmaskiner finns hemma förbättring eller järnaffärer. Det finns sju typer av viktiga skärmaskiner: halvautomatiska, automatisk, kodnyckel, platt stål /bitars nyckel, laser nyckel, manuell nyckel, och tubulär nyckel. Varje maskin skapar dubbletter av vissa typer av nycklar. Kostnaden för en central skärmaskin varierar i allmänhet från 350 till 10. 000 dollar (USD).

En halvautomatisk nyckel skärmaskin gör det mesta av arbetet själv. Operatören laddas den ursprungliga nyckeln till en vice grepp medan två exemplar nyckeln är placerad i ett annat område. En mikrometer spår formen på den ursprungliga tangenten medan skär de dubbla nyckel med en hög hastighet kobolt stål blad. När dubbla nyckel skapas med en halvautomatisk nyckel skärmaskin, en höghastighets-stålborste ser ingen metall sporrar finns kvar. Maskinen kräver justering från tid till annan, och den färdiga produkten måste noggrant jämfört med den ursprungliga att säkerställa noggrannheten.

Automatisk nyckel skärmaskiner kräver lite drift av användaren. Operatören placerar helt enkelt nycklarna in i maskinen. En mikrometer spår två gånger på knappen för att få exakta mått, medan titan knivar skär den tomma nyckeln. En gradning borsta bort alla metalliska brister. En automatisk nyckel skärmaskin kan slutföra ett exemplar nyckel i tjugo sekunder.

Många hotell använder speciellt kodade nyckelkort och en kodnyckel skärmaskin används för att göra dubbletter. I en kodnyckel skärmaskin, är den ursprungliga nyckelkort placeras i maskinen och operatören justerar maskinen för att matcha upp med skårorna på kortet. När denna uppgift är klar, den ursprungliga nyckeln avlägsnas och en tomt är isatt. Maskinen skär skårorna som är fastställda och de dubbla nyckelkort är klar på några sekunder.

Duplicera ett skelett nyckel kräver lite nyckel skärmaskin. Lite viktig skärmaskin mäter djupet av de viktigaste slut, eller lite, och sedan skär ett exemplar nyckeln till matchen.

En laser nyckel skärmaskin fungerar på samma sätt som en automatisk nyckel skärmaskin, förutom att lasrar göra styckning i stället för ett blad. Detta gör gropar för att placeras i de centrala yta, vilket är nödvändigt för många av dagens högre säkerhetsnyckel post system.

En manuell nyckel skärmaskin är det minst korrekt av alla viktiga skärmaskiner. Det tvingar den ursprungliga nyckeln och de dubbla nyckel tillsammans, sedan passerar ett blad över den ursprungliga tangenten och samtidigt minska de dubbla nyckel nedan.

Tubular nyckel skärmaskiner används när den ursprungliga nyckeln har en tubulär form. Vissa gräsklippare och snö motorer blåsare använder dessa typer av nycklar. Den tubulära viktigaste skärmaskin spår formen på nyckeln och skapar en dubblett mönster av skårorna i änden av röret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.