Vad är Construction Institute?

Construction Institute är en organisation som sponsras av American Society of Civil Engineers som främjar utmärkta kunskaper i konstruktion genom byggnormer. Detta sker genom att uppmuntra till mer samarbete i projekt från alla sidor av byggbranschen. Totalt sett till målet inrätta ett stort konsortium av arbetstagare från många olika yrken inom sektorn. Även om alla inblandade inte kan komma överens om allt, är byggandet institutets mål att finna en gemensam grund.

Construction Institute, med huvudkontor i Reston, Virgnia listas som en av de sju institut för American Society of Civil Ingenjörer, grundade en organisation 1852. Sitt koncept ansågs nödvändig eftersom, enligt institutet, finns mycket lite över nätverk och diskussion bland de olika fraktionerna inom branschen. Därför når Construction Institute ut till Bygg-och konstruktion, lärare, leverantörer och andra. Institutet theorizes att eftersom de olika grupperna lära sig mer om vad som behövs från varandra, chanserna för processförbättring växa.

Det finns flera nivåer av medlemskap i Construction Institute. Studenter kan få ett kraftigt rabatterat årliga medlemsavgiften, så länge de är inskrivna vid ett universitet eller teknik programmet undervisning arkitektur, konstruktion, eller någon annan byggrelaterade området. Nästa nivå är för associerade medlemmar, som innehåller medlemmar som inte fyllt 30. En regelbunden medlemskap, som har betydligt högre avgifter, är tillgänglig för de 30 och äldre. De som redan i American Society of Civil Engineers får en gratis medlemskap i Construction Institute.

Förutom de vanliga medlemskap för enskilda personer har byggandet institutet nästan två dussin företag medlemmar. Dessa företag låna sitt namn och bidra till att öka trovärdigheten för organisationen. Några av företagets medlemmar inkluderar: Caterpillar, Inc. , till hamnmyndigheten i NY NJ, och Allied Nordamerika. Företag medlemskap har erbjudits för en mycket högre årlig kostnad, som omfattar 10 enskilda medlemskap, tillsammans med några andra förmåner.

En av de uppräknade fördelarna med medlemskapet är tillgång till seminarier sponsrad av American Society of Civil Engineers. Dessa seminarier omfattar en rad olika ämnen inom byggbranschen, inklusive: konstruktion och utveckling, miljöfrågor, geotekniska frågor, hydraulik och vattenresurser, ledning, strukturella frågor och transporter. Alla aspekter av byggsektorn behandlas i dessa seminarier.

Seminarierna hålls på olika platser över hela USA. En katalog publiceras två gånger om året detaljer som seminarier är planerade, platser och kostnader. De som är medlemmar i Construction Institute kommer att ha tillgång till dessa material, samt möjligheten att servera på olika utskott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.