Vilka är fördelarna med trä Pallar?

Pallar är ett förpackningsmaterial som ofta används för att lagra och transportera varor från ett lager till återförsäljare. Träpallar används ofta för att de är miljövänliga, billiga och lätt repareras. Snabb produktion tider och förmågan att säljas vidare är ytterligare två faktorer vid valet av trä pallar.

Med ökad oro för miljökonsekvenserna av sjöfarten material, trä pallar ge ett miljövänligt alternativ. Material som används i deras konstruktion kan skördas från gamla lastpallar eller återvinnas för annan användning. Pallarna kan återvinnas till marktäckning, affisch kartong och papper. Gamla i trä kan även användas för att bygga nya pallar, beroende på skick materialet.

Till skillnad från de gjorda av plast, om trä pallar paus kan reparationer göras för att återställa dem för användning. Många trä-modeller är gjorda med olika styrelser. Dessa nämnder kan tas bort, om bruten, och ersättas individuellt. Om en plast pall sprickor eller brott, reparationer är inte så enkelt eftersom materialet måste smältas ner och remolded för att göra en reparation.

Träpallar snabb och enkel att konstruera. Många pall tillverkare bygger dem för hand. Byggande av de enklaste design, stringer pallar , som ofta kräver endast tre stabilisering nämnder, med däck bifogade styrelser. Stringer pallar kan konstrueras på bara några minuter, när material mäts för att uppfylla normerna tillverkning storlek.

Råvaror som används för tillverkning av trä pallar kan vara billig. Barrved används ofta för att bygga engångspallar, och är mycket kostnadseffektiv. Hardwood är dyrare och kräver ofta en handpenning från näringslivet beställning lövträ pallar innan de blir verklighet.

Hardwood pallar kan kosta mer än andra sorter trä pall, men de kan säljas, eller säljs tillbaka till tillverkaren för reservdelar eller försäljning. Vissa lövträd tillverkare kommer sänka priset på pallen, om verksamheten går med på att återlämna de som används. Många hårda modellerna är kända som block pallar , som kan lyftas från alla fyra sidorna. Trä pallar som kan lyftas från alla håll kan vara lättare att lagra i ett lager, och att manövrera med truckar eller uttag pall.

När man väljer en pall sort för sjöfarten ändamål får företaget överväga både trä och plast pallar. Kostnad, andrahandsvärde, och påverkan på miljön kan bedömas innan man väljer det bästa materialet. Träpallar kan också behöva uppfylla vissa hälso-riktlinjer innan de transporteras mellan länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.