Vilka är de olika användningarna av Polystyren?

Polystyren är en polymer av styren. " Polymerer är stora molekyler som består av ligger intill identiska molekyler, och styren är en färglös, oljig vätska. När polystyren görs är dess struktur som en stel transparent termoplast, som liknar en stel vitt skum. Det är en av de vanligaste typerna av plast, och det kan finns i hemmet, på kontoret, i industriområden, och bara om någon annan plats som du skulle hitta plaster. Företagen är beroende av polystyren för ett antal användningsområden, bland annat tillverkning, förpackning och konstruktion.

plast gafflar, DVD-fodral, utsidan bostäder av datorer, modellbilar, leksaker, styresmän och hår kammar är alla gjorda av hård frigolit. Den återfinns ofta inom livsmedelsindustrin och som används som en engångs transportsystem för att hålla varma och kalla rätter på önskad temperatur. Disponibel och återanvändbara delar kan tillverkas av polystyren som det är billigt men hållbart.

Förpackningsbranschen är också ett fan av polystyren. Skum jordnötter och andra polystyren förpackningsmaterial hålla ömtåliga föremål säkert faktiskt i lådor, och expanderad polystyren (EPS) är ett populärt objekt för både privatpersoner och företag. Elektronik, glas och kemikalier är alla förvaras säkert med EPS. Skum jordnötter kan hällas löst i lådor för att hysa någon form av objekt eller EPS kan lätt bildas av tillverkarna för att passa produkter exakt och ge säkrast möjliga förpackning.

Polystyren finns också i byggnaden verksamheten. Polystyren block används som ett energieffektivt sätt för att bygga både bostäder och företag. Polystyren blockform konstruktion är touted som tillhandahåller hem med ännu temperaturer och färre drag. Denna typ av konstruktion minskar också buller, värme och kyla räkningar och allmänt underhåll. Hållbarhet och styrka är också erbjuds av denna typ av block form konstruktion. Den polystyren används tillsammans med armerad betong och är därför en vinnare i kampen mot vädret elände.

Oavsett bransch är polystyren sannolikt att dyka upp i åtminstone någon kapacitet. Det är hållbarhet, olika hårdhet och flexibilitet, liksom det är låg kostnad gör det till ett populärt material för ett antal projekt. Som en isolator, beskyddare och produkt med förmågan att anpassa sig till vilken form som helst, är det svårt att slå som en universell tillverkning material, och det kommer sannolikt finnas i en hel rad industrier i många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.