Vad bör jag veta om Cement Repair?

Kvalitet cement reparation eller betong restaurering beror på bindning nya cement till den gamla, sömlöst. Korrekt cement reparation kan lämna en smidig, snygg resultat och senaste 20 till 30 år utan att behöva ersättas eller repareras igen. Noggrann planering i betong återställande är ytterst viktigt att stiftelse reparation som kan spara tusentals dollar genom att undvika kostsamma reparationer senare.

Betong består av fyra delar: sand, grus, vatten och cement. Cement kristaller reagerar kemiskt med vatten för att binda sand och grus tillsammans. Cement reparationen misslyckas när de nya och gamla cement inte obligationsmarknaden egendom, så det bästa sättet att säkerställa att ett konkret restaurering projektet är en framgång är med en cement lapp förening.

Det är möjligt att köpa och blanda råmaterial för en cement reparation eller köp förblandat cement. Välja rätt grus, sand och Portlandcement är mer tidskrävande, men billigare och leder normalt till en renare, mer enhetlig look. Portlandcement är den vanligaste typen av cement på marknaden.

För de flesta konkreta reparation, blanda tre delar grus, två delar sand och 1,5 delar cement. Vid reparation patchar som inte kräver grus, blanda 2,5 delar sand till en del cement. Välj lämplig storlek grus för att matcha med befintliga betong.

Fästa nya cement för att reparera tidigare formade betong som kanter, hörn, steg eller trottoarer kräver ett stift, som ett förstärkt stålstång. Baren är skrovlig ger nya konkreta omfattande yta att förstå, vilket gör patch mer långvariga. Om de gamla betong ger utrymme, använd en halv tum hammare borra en tre-till fyra tum djupt hål. Använd en fyra kilos hammare eller tyngre att köra i halv-tums stålstav. Mät längden på staven du behöver först som skär stången efter det har införts kan försvaga äldre betong eller orsaka nya konkreta att bryta sig loss.

Innan du börjar, rent och dämpa den gamla cement. Applicera ett tunt lager cement färg till ytan. Måla alla stål stift med metall primer för att förhindra att stången från rost och sprickbildning i betong senare. Applicera ett generöst lager av cement och tillsätt sedan en blandning av sand, grus och cement för att reparera den spricka, hål eller yta.

När efterbehandling, köra grus bitar med en kvarts tum under ytan genom att gnugga en platt kartong över ytan. Den bästa tiden att göra detta är när du först hälla betong. Processen kommer att föra sand och betong till ytan, vilket ger en slät, jämn look.

Kyl och fuktigt väder är den bästa tiden för utomhusbruk cement reparation. Undvik varma, regniga och blåsiga dagar för denna typ av gemensamma hem reparation. Om du måste arbeta på en varm dag, hålla ett vakande öga på cement eftersom den innehåller och upprepade gånger smidigare att lösa konkreta. Som cement stannar, kan det blöda ut vatten. Använd inte en styrelse eller murslev för att tvinga vattnet tillbaka in i betong eftersom detta kommer att försvaga ytan konkreta över tiden. Helt enkelt låta vattnet avdunstar.

Efter att tillämpa de nya lager, täck plåstret med plast för att förhindra för tidig uttorkning. Applicera vatten till det nya plåstret regelbundet i minst en vecka. Nya cement tar upp till tre månader att ordentligt bota och torr. Det kan ta lång tid innan cementen reparationen ser omöjlig att skilja från den gamla betongen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.