Vad är temperaturstyrd förpackningar?

Temperaturstyrd förpackning används när innehållet i en leverans, ofta mat eller mediciner, skall hållas vid en viss temperatur för att förhindra nedbrytning. Temperaturkontrollerade förpackningar garanterar oftast att sändas eller de objekt förblir friskt och kallt i upp till 96 timmar från tidpunkten för leverans till leverans. Kött, mediciner, vaccinationer och andra kylda material kan säkert sändas från butik till konsument eller från droger leverantör till farmaceut eller en läkare utan risk för kontaminering eller förstöring.

Temperaturstyrd förpackningar kan i regel hålla två fem, eller tio liter i varierande storlek lådor. Innehållet kan förvaras i 36 ° till 48 ° Fahrenheit (ca 2 ° till 9 ° C) i upp till 96 timmar i standard paketet. Om kallare temperaturer behövs ett "plus" version av temperaturkontrollerade förpackningar finns som kan hålla poster till -4 ° till 22 ° Fahrenheit (ca -20 ° till 5? ° C).

Typiskt kylda innehåll måste levereras torris. I temperatur kontrollerade förpackningar finns det inget behov av den potentiellt farliga torris. Istället använder temperaturkontrollerad förpackning många lager av hög kvalitet isolering och regelbundna is och vatten för att hålla det inre innehållet vid kalla temperaturer upp till fyra dagar.

Det finns ett antal orsaker till temperaturkontrollerade förpackningar är en bättre val än traditionell torr-is förpackningar. För det första är torr is anses som farliga. Därför måste varje förpackning med detta kemiska ämne transporteras genom ett leveranssystem kan transportera farliga ämnen. Torris kan vara skadlig för miljön, djur och människor, så måste extrem försiktighet iakttas vid torris utnyttjas i transportbehållare.

Temperaturstyrd förpackningar är också mer lätt än torr is, billigare att frakta än traditionella metoder, och bättre för mottagaren av paketet. Detta gäller särskilt om mottagaren inte är utbildad att hantera torris.

Temperaturstyrd förpackningar behållare och lådor är miljövänligt och kan återvinnas med lätthet. Lådorna är i allmänhet tillverkade av vatten-kartong. Sedan är ett skikt av plast isolering och mer vattentäta material lager i lådan. Innehållet är placerade inuti mitt kärnan i vattentäta behållare och packas i en blandning av is och vatten. Den yttre lager isolering hålla isen smälter.

Temperaturstyrd förpackningar klokt i dagens hektiska och kostsamma värld. Säkrare förpackningar hjälper till att hålla miljöskador till ett minimum. Vattnet kan enkelt hällas ut när försändelsen mottagits. De objekt anländer ofredade. Slutligen kan förpackningen lätt kan återvinnas eller återanvändas gång på gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.