Vad är historia Farmall Tractor?

Farmall traktorn var en pålitlig stöttepelare på amerikanska lantgårdar i hela mitten av 20th Century. Även Farmalls inte längre produceras, fläktar av antika och vintage traktorer har bevarat många exempel på Farmall traktor modeller i all sin härlighet, och dessa traktorer kan ses på parader, jordbruks händelser och visar traktor, oftast med stolta ägare som gärna ta folk på en tur runt kvarteret.

Dessa traktorer har utvecklats av den internationella Harvest Company, en tillverkare av jordbruksprodukter som uppstod i 1902 som ett resultat av en sammanslagning av flera företag. Bolagets första razzia i en värld av traktorer inträffat till följd av tidiga traktorer som bildas av olika fiender, däribland John Deere bolaget och Ford Motor Company. International Harvester: s Farmall, senare omdöpt till Farmall återkommande, släpptes 1924 och det visade sig vara en stor hit.

Företaget var ursprungligen tveksam utsikterna för den Farmall traktor av rädsla för att det inte skulle vara en stor framgång. Tidigare försök att bryta sig in i marknaden för traktorer hade dyrt och besvärligt, och medan Farmall designen var innovativ, fruktade företaget att det inte blir säkert antas. Som ett resultat var Farmalls först släpptes i Texas bara, med produktion senare expanderar i 1926 eftersom efterfrågan på den nya utformningen popularitet exploderade.

Dessa traktorer blev så berömd att International Harvester antas "Farmall" att hänvisa till sin Hela traktor linje, dra nytta av märkesigenkänning. Designen var nyskapande, eftersom det får människor att använda traktor med raden grödor mechanizing processer som tidigare hade gjorts för hand eller med en plog. Allt detta ändamål traktorn snabbt expanderat till en serie traktorer för olika tillämpningar kallas "Letter Series" och släpptes 1939. Från A till MD hade Farmall traktorn skrivelse serien en traktor för alla, med fokus på små gårdar och överkomliga priser.

År 1952 vände sig Brev serien till Super Series, morphing åter in i Antal Series 1955. Genom 1973 hade International Harvester tappade Farmall namn, trots att Farmall traktor namnskyltar kunnat anbringas på en del 1974 och 1975 traktorer. År 1985 minskade bolaget sin jordbrukspolitik division helt som en del av en omorganisation av ansträngning, och under 1986 var International Harvester namn till Navistar International Corporation, som sänder iväg Farmall och International Harvester till historieböckerna.

fungerande modeller av vintage Farmall traktorer kan ses på några små gårdar, som visar hållbarheten av konstruktionen. Jordbrukarna har också ett tillgången på reservdelar för att dra nytta av, tack vare den stora mängden Farmall modeller som har producerats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.