Vad är en trygghet metalldetektor?

En detektor säkerhet metall är en elektronisk apparat som varnar operatören varje gång metallföremål passerar inom räckhåll för enheten. Det finns många olika typer av metalldetektorer, från genomgång modeller för handhållna trollstavar. Vissa system kombinera mer än en typ av detektor. En metalldetektor oftast finns vid entréer i officiella stadens byggnader, coliseums, flygplatser och någonstans att screening för pistoler och knivar eller andra vapen som är lämplig.

Även om de flesta människor är säkerligen bekant med den typ av metalldetektor som permanent är installerad, dessa enheter är mobila och kan också hyras. Priserna varierar beroende på typ och antal som krävs enheter, och huruvida metalldetektorer kommer att upprättas av bolaget tillhandahåller dem.

en genomgång metalldetektor är den lämpligaste screening anordning, så att operatören kan bara stå och titta på varje person som passerar genom, ett i taget. Om systemet upptäcker metall det kommer att låta en ljudsignal eller blinkar ett rött ljus. Belt spännen, kedjor plånbok, eller i vissa fall andra icke-hotande poster kan stänga av larmet. Dessa poster kan tas bort och personen kan passera igen för att på nytt kontrolleras. Plastbrickor ofta för att hålla sådant som kan utlösa larmet.

en genomgång metalldetektor levereras med allt som behövs för verksamheten, inbegripet, om nödvändigt, en gummimatta att placera över alla nödvändiga kablar. Vissa enheter kräver kalibrering medan andra är digitala och operatören kan justera känsligheten enkelt genom att följa anvisningarna. Metalldetektorbågar detektorer kan placeras inom kort avstånd från varandra utan störningar.

Om hyrt kan hyra företaget erbjuda personalen att ställa in metalldetektor (er) för en avgift, eller erbjuda sig att mannen dem för händelsen. För att spara pengar kan metalldetektorer bara levereras med instruktioner istället.

Om bekostnad av en genomgång metalldetektor är obefogad, en trollstav är ett mycket ekonomiskt alternativ för en liten händelse. Denna metalldetektor är en handburen enhet som operatören passerar tätt över kroppen för de enskilda som kontrolleras, som står med fötterna lätt isär, utsträckta armar. Trollstavar är batteridriven och beroende på modell, kan larma med en ljus eller hörbar larmsignal. Säkerhet trollstavar kan hyras i stort antal, så att flera personer kan ge säkerhet vid ett evenemang. Ibland en handhållen metalldetektor används tillsammans med en genomgång enheten, så att skärmen bara de som resan genomgång detektor.

Även trollspö metalldetektorer är mer ekonomiskt att hyra, de är svårare på operatörer som måste böja att vifta med staven upp och ner benen på varje person som går igenom screening processer. Observera att detta också bromsar in på händelsen, jämfört med en genomgång metalldetektor.

Säkerhet metalldetektorer finns i alla konfigurationer och prisklasser, oavsett om du behöver en permanent eller tillfällig lösning. Kontakta en online-säkerhet bolag eller ett bolag nära dig för mer information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.