Vad är en septiktank Drain Field?

En septisk fält tank avlopp, även känd som en läcka fält eller läcka avlopp, effektivt tar bort vissa kontaminerar från den vätska som avlägsnas genom en slamavskiljare. Septisk system består av en slamavskiljare avlopp området, en massa underjordiska ledningar, och det faktiska septitank. Utan en av dessa element, en septisk system skulle inte vara komplett.

Den genomsnittliga slamavskiljare dränera området består av olika diken som omfattas av ett material som grus, och sedan vidare täckas med jord. I nästan samtliga fall måste en septiktank avlopp område testas med en licensierad ingenjör på en regelbunden basis. Dessa tester, som kallas "infiltration tester" mäta den mängd vatten som skickas ut av ett avlopp dike och i marken. Specifikt upptäcker en infiltration tester mikrobiell kolonier, matlagning och petroleumprodukter, olösliga partiklar, frusen mark, och stigande grundvatten.

Några stora byggnader kan ha mer än en slamavskiljare fält tank avlopp. När detta inträffar är dränera fälten ofta varvas. En dränera området har rätt att "vila", medan den andra rinna fältet fungerar.

När en septiktank avlopp området inte fungerar korrekt, är resultatet ofta en igensatt septiska system. Det bästa sättet att lösa detta problem är att anlita en professionell slamavskiljare entreprenör. Även slamavskiljare göra misslyckas ibland, det finns flera sätt att förhindra att detta händer.

Många septiska system misslyckas på grund av alltför tvättmaskin avfall. Det ludd som framställs genom tvättning kläder kan rullas upp inne i en septisk tank. När detta händer en tank kommer blockeras. För att undvika denna situation bör en husägare att se till att tvättmaskinen har en ordentlig luddfiltret. Ett annat bra sätt att förhindra septiktank misslyckas är att använda produkter som tvättmedel sparsamt. Även regelbunden användning av dessa produkter inte är skadlig, kan överdriven användning skada en septisk system, som kan pulveriserad tvättmedel som inte är biologiskt nedbrytbart.

Septitank problem kan undvikas genom att begränsa mängden vatten som används. Tankar som inte är byggda för att hantera stora mängder vatten på en gång kan bli blockerad. Det är viktigt att avleda regnvatten från inkassering av septitank dränera området också, då detta hindrar området från att fungera korrekt.

Alla slamavskiljare skall "pumpas" vart tredje år. Misslyckats med att upprätthålla en septisk system kan orsaka ett system för att bryta. Nyligen har septiktank tillsatser blivit ganska populärt med husägare, men dessa starka kemikalier kan göra mer skada än nytta. Stället för att lägga en tillsats till din tank, kontrollera att din tank är rutinmässigt bevaras. Detta bör förhindra att någon blockering eller skadan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.