Vad är en Pick-egna-Strawberry Farm?

en jordgubbe gård där man kan plocka sina egna jordgubbar kan göra för en rolig utflykt för hela familjen. Dessa gårdar kan vara väletablerade lokala och gemenskap exploateringar som fungerar varje år, eller de kan dyka upp som jordgubbar säsong toppar, vanligen mellan juni och början av augusti i Europa och USA. Med egna plocka stil, kan kunderna välja säkerligen ripest och mest läckra letar jordgubbar, och när de är klar plockar de betalar för sina frukter på en disk som antingen bedömer pris efter vikt eller container.

Många har hävdat att den bästa delen om en själv-plocka jordgubbar gården är att människor kan äta jordgubbar eftersom de går med. Så lockande, eftersom jordgubbar doftar är från dessa läckra frukter, om en person planerar att äta, bör de få en del grundläggande förnödenheter med dem. De flesta livsmedelssäkerhet organisationer fortsätter att uppmana folk att tvätta frukt om ekologiskt odlade eller odlade med användningen av bekämpningsmedel.

Av denna anledning kan folk ta lite hushållspapper och en flaska vatten, blöta varje jordgubbe de planerar att äta i lite vatten och sedan torka den med hushållspapper. Detta kommer att bidra till att undanröja bekämpningsmedel, eller det kan tvätta bort gödselmedel såsom stallgödsel som vanligen används i ekologiskt odlade jordgubbar. Fortfarande är det många som bortser från dessa tvättråd. De måste göra det på risken att de kan få extra exponering för bekämpningsmedel eller plocka upp elaka bakterier som finns i marken.

Det finns massor av människor som besöker en jordgubbe gård med egen pick alternativ och undrar vilken jordgubbar är det bästa att välja. Undvik gröna jordgubbar och de som är squishy. Leta efter röda, fast bär. De flesta jordgubbar kommer inte att få mogna när de är plockade, så de bör vara på topp mognad utan att ha blivit övermogna. Å andra sidan kommer ett par squishy bär betydelse om jordgubbar är som ska tillagas i saker som pajer eller konserver. Vanligtvis jordgubbar från en jordgubbe gård är bäst konsumeras eller kokta inom en dag eller två från plockningen.

Stående i den heta solen plocka bär på en jordgubbe gård kan ha sin charm, men många människor snabbt tröttnar på denna process. Var noga med att använda solskyddskräm och skyddande kläder för att undvika brännskador, och om trött på att plocka, en massa jordgubbar gårdar har jordgubbar till försäljning på deras försäljning diskar. Om jordgubbar gården bara erbjuder själv välja alternativ får kunderna möjlighet att ringa i förväg och beställa en viss jordgubbar i förväg. Detta kan komma till en extra kostnad på grund av att gården måste anlita någon att göra plockningen.

Dessa gårdar kan erbjuda mycket mer än jordgubbar. Många säljer massor av sommarens grönsaker också, och några har fruktträd att de skörd för mer variation. Det beror egentligen på varje plats. Väletablerade gårdar kan ha större producera sort än vad de gårdar som bara dyker upp för några månader varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.