Hur väljer jag det bästa Duct-systemet?

När väljer de bästa kanalsystem finns det många faktorer som du kan överväga att, såsom energieffektivitet, hur friska de är och kostnad. Ha en bra kanalsystemet kan vanligen minska luftföroreningar inomhus och ger dig ett hälsosamt boende. Det kan också hjälpa dig att spara energi, vilket kan vara bra för din plånbok. Det finns många professionella företag som installerar ledningar, och de kanske kan ge dig rekommendationer för bästa typ av system för dina behov.

Trummor möjligt inomhusluft att delas ut, vilket möjliggör för uppvärmning och kylning av byggnader. Dessa leveranser och kanaler återvända distribuera luft som normalt ges av central värme eller kyla enheter, såsom ugnar, luftkonditioneringar och värmepumpar. I allmänhet består systemet av ett antal rör som är runda eller rektangulära i formen, och är sammankopplade, oftast i tak, golv och bakom väggar. Ledningar kan göras från många olika typer av material som glasfiber styrelse, plåt, och en flexibel blandning av plast och tråd. Ett kanalsystem är vanligtvis kallade VVS, som står för uppvärmning, ventilation och luftkonditionering .

Experter uppskattar att de flesta kanalsystem förlorar 25 till 40% av den energi som framställts av luftkonditionering eller enheter uppvärmning. Det kan innebära att luftkvaliteten är dålig, och att systemet inte är kostnadseffektiva. När du väljer ett kanalsystem, kan du se till att den är så energieffektiv som möjligt. Kanaler som grundligt är isolerade och förseglas kan bidra till att minimera energiförluster. Placeringen av systemet kan också vara viktigt eftersom kanalsystem som ligger i rum som källare, kan minska energiförluster.

Att se det inte finns något läckage i kanalsystemet är också något att beakta. Ibland kanalsystem innehåller rökgaserna från ugnen, eller bära radon från marken. Om det finns läckage innebär detta att dessa gaser och radon kommer in ditt vardagsrum, som kan vara ett hälsoproblem.

Dåligt konfigurerad installation och design är några av de vanligaste problemen med kanalsystem. Välja ett företag kanalmontage med en god historia kan bidra till att undanröja sådana problem. Du kan i allmänhet få en god uppfattning om vilka företag som är bäst genom att fråga bekanta som redan har haft detta arbete. Du kan också prata med företagets företrädare om vilka typer av material används och var de brukar installera system, för att avgöra det bästa alternativet för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.