Vad är en cementplatta?

Cement ombord är ett byggnadsmaterial gjorda av en blandning av glasfiber och cement, vanligtvis formas till 4 av 8 fots blad, 1 /4 eller 1 /2 tum tjock. Det används vanligen som ett underlag för kaklade väggar och golv, eller på utsidan av byggnader. Om den används på fasader kan cementplatta antingen putsade eller helt enkelt målade som sista utsidan.

Även cementplatta är styv och mycket stark och kan skäras till önskad storlek, eftersom det är cement- baserade skärande verktyg och sågar måste hårdmetallbestyckade. Vidare kommer regelbunden trä övningar inte fungerar, metall övningar kommer att behövas för att borra hål. Till skillnad från blad sten eller papper med bakomliggande gipsskiva, när bifogas dubbar, formulär golv eller ytterväggar cementplatta en stark och slagtålig yta, stärka strukturen den är ansluten till.

Common, eller regelbundna, cementplatta är vattentät, även om han inte vattentät. Det används ofta i badrum som bas för handfat, badkar och dusch kakel. Detta kort är tillverkade av ett gipsbaserade kärnan med en förstärkt cement som täcker. När den installeras i våta områden kanterna måste tätas för att behålla vattentätheten. Fast det kan absorbera fukt, om det väl tillslutna, kommer den inte försämras när den placeras i fuktiga områden, och inte heller mögel.

Portland Cement gör en styrelse som är helt vattentät för användning i områden med ständig kontakt med vatten. Denna produkt är tillverkad av en cement-baserad kärna med en glasfiber matta stärka cement på båda sidor vilket gör den helt vattentät.

Vattentäta Portland ombord kan användas på platser där styrelsen faktiskt och ständigt i kontakt med vatten. Båt bryggor och sjöbodar kan med hölje av vattentät ombord, och det är ett idealiskt material att använda för dusch kokkärl. Eftersom den vattentäta versionen är mycket tyngre än vanligt ombord, är det vanligtvis bildas i mindre ombord storlekar, vanligtvis 30 "med 48" eller 36 "med 60. "

Även cementplatta har många fördelar jämfört blad rock, är en nackdel att det är mycket tyngre. Koppla den till väggar är minst två personer jobb. Dessutom kan spik eller skruv hål måste borras innan fästdon kan användas. Det är också dyrare än plåt rock, och inom byggverksamheten, där kostnaden är en faktor, vattenfast gipsskiva eller blad rock, men inte så idealisk, får användas som kakel underlag snarare än cementplatta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.