Vad är en fiskebåt?

en fiskebåt är ett fartyg som är särskilt utformade och används för att fånga fisk i olika vattendrag, inklusive sötvatten och saltvatten. Dessa fiskebåtar är tillverkade med särskilda behov av fiske i åtanke, t. ex. lätta att fiska, behålla och bevara Fångad fisk och lagra all fiske material, inklusive stolpar, bete, nät, och den verkliga levande fiskar själva.

Fiskebåtar är tillverkade av olika hållbara material, aluminium är en av de vanligaste. Varje fartyg varierar i storlek, djup, form och andra diverse ombord funktioner. Många moderna fiskebåtar har nyskapande funktioner som är utformade för att hålla både fisk och agn levande och friska. Livewells, liknande baitwells, är tankar som varierar i storlek som kan hittas i många en fiskebåt. Dessa tankar, inte olikt akvarier, hus Fångad fisk och bete i en syresatt miljö. De har pumpar som gör det möjligt för sött eller salt vatten som skall återcirkuleras för att hålla stämningen och färsk fisk i en miljö så nära sin naturliga livsmiljö som möjligt. Den här funktionen är särskilt användbar i "catch and release" fiske turneringar, där det finns stränga straff för att föra tillbaka död fisk. Dessa brunnar kan hålla många, många liter vatten, beroende på båttyp. I vissa fall kan mindre fiskebåtar vara utrustade med batteridrivna baitwells, som är bärbara och bli enklare att använda i en båt med begränsat utrymme.

Andra fiskebåt funktioner är fiskespö eller påle, innehavare. Dessa är fästen som kan hålla en stolpe när en fiskare har ökat bort från sin pole. En fritidsfiske båt, monterar dessa metspö kan vara flyttbara i händelse av att en båt som används för icke-fisketurer.

Generellt faller en fiskebåt i två olika kategorier: kommers eller rekreation fartyg. Kommersiella fartyg, som används för att fånga ett stort antal vattenlevande djur för återförsäljning, tas normalt på djup-utflykter havsfiske. De kan vara ganska stora båtar och är utrustade med yrkesfisket leveranser. Däremot fritidsfiske båtar är mindre i storlek och i normalfallet sämre rustade än sina kommersiella motsvarigheter. En fritidsfiske båt kan också användas för nöjesåkning, och inte alltid användas i fiske. En annan typ av båt är känd som en sport fiskefartyg och kan utnyttjas för fiske turneringar och tävlingar.

sporten i mete eller fiske, är en multi miljon dollar om året verksamhet. Det finns många typer av fiskebåtar för försäljning eller uthyrning som passar dina individuella behov, oavsett om du är tillfällig marulk, eller expert yrkesfiskare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.