Vad är det amerikanska Frimärkscentralen Society?

Stämpel samlare och de som är intresserade i världen stämpel samla kan få ett överflöd av information och träffa kolleger samlare genom American Frimärkscentralen Society (APS). American Frimärkscentralen Society började år 1886 med 219 berörda parter är villiga att betala 25 cent för en omröstning i organisationen. Det utgör nu mer än 110 länder och har över 44. 000 medlemmar. Detta ideell förening stödjer sig genom medlemsavgifter, donationer och försäljning av publikationer och tjänster. Målet med det amerikanska Frimärkscentralen Society inbegripa främjandet av stämpel samla som en hobby och bistå medlemmarna att förvärva stämpel samla material. American Frimärkscentralen Society är också USA i världen inom filateli. Dess tjänster omfattar erbjuda kunskap och utbildning till dem som är intresserade. Samhället samordnar också program för samlare.

Ledamöter av American Society Frimärkscentralen emot föreningens månatliga tidskrift, tillgång till en online-stämpel butik, och användning av referensmaterial med anknytning till stämpel insamling. Samhället erbjuder seminarier för sina medlemmar, ett mentorprogram, och rabatter på frimärke försäkring. Andra fördelar är möjligheten att köpa och sälja frimärken genom APS Mail försäljning Kretsar och tillgång till yttranden från experter i APS Expertizing Service.

Medlemskap är tillgänglig på ett år eller livstid basis och varierar beroende på hemland. Rabatter gäller för makar eller anhöriga till medlemmar. American Frimärkscentralen Society har kapitel i många amerikanska städer och stater. Var och en är en separat organisation som erbjuder enskilda tjänster till dess särskilda ledamöter. Som en oraganization sponsrar American Frimärkscentralen Society många stämpel visar allt från en dag lokal klubb händelser till flera dagars internationella utställningar. Dessa visar ger möjligheter till köp och försäljning filatelistiska material, gå pedagogiska händelser och möte karl samlare. I augusti American Filatelistiska Society Show är den största årliga nationella utställning och ofta innehåller över 100 återförsäljare, flera möten med nationella samhällen och dussintals utbildningsseminarier. Placeringen av augusti American Frimärkscentralen Society roterar varje år till olika regioner i U. S.

Den amerikanska Filatelistiska Society har också många program för att främja barns intresse för att samla stämpel. Stämpel klubbar, publikationer, student brev utbyte, och hela världen brevvänner är några av programmen. Nationella högkvarter amerikanska Frimärkscentralen Society är i State College, Pennsylvania.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.