Vad är en Drunk Tank?

En full tank är en anläggning som används för att fängsla människor som har gripits för offentlig berusning. I stadsområden kan full tank en serie stora fängelse celler där flera fångar deponeras över natten för att sova av sig ruset, och i mindre samhällen, kan regelbundna fängelse celler inte dubbel-plikt i full tank som behövs. I allmänhet är människor frigörs från full tank nästa morgon, efter att ha nyktrat till.

Offentliga berusning kan vara ett problem av olika skäl, och olika brottsbekämpande organen har olika sätt att hantera det. Generellt sett är gripande används när poliser är oroliga för att någon skulle skadas på grund av berusning, eller när en berusad kan skada någon annan. Fyllon är också helt enkelt betraktas som ett offentligt störande i vissa regioner, eftersom de anses vara obehagliga eller ful stöta på. Förutom att spendera natten i full tank, får den intagne också förväntas betala böter eller samhällstjänst.

Picking fyllon upp och tillfälligt kvarhålla dem kan vara bättre att lämna dem på gatorna , där de kunde råka i svårigheter, men full tank är inte utan problem. Om en blandad grupp av fångar är fängslade tillsammans, får folk bråka eller slåss i full tank, och fängelse måste också ge grundläggande service för de internerade, som filtar och toaletter. Om någon skadas eller blir sjuka i full tank, blir detta också polisens ansvar, och det kan generera administrativa problem.

Drunk tankar är inte bara för fyllon. Vissa organ använder dem för att kvarhålla människor som är hög på droger, återigen på argumentet att den intagne kan utgöra en fara för sig själv eller andra. Om människor fängslade på grund av konsumtion av illegala droger, kan de drabbas av anklagelser för brott, beroende på lagstiftningen i regionen.

Som ett alternativ till full tank Vissa brottsbekämpande organ föredrar att transportera människor till sina egna hem om de är berusade offentligt. Detta tar bort fyllon från allmänheten, där de kan vara en fara, men inte straffa dem genom att tvinga dem att tillbringa natten i fängelse. Det kan också ge en möjlighet att tala med housemates, föräldrar eller partner om situationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.