Vad är en 21 Gun Salute?

En 21 gun salute är en militär ära som ges till någon som en besökande statschef eller ett föremål, t. ex. en flagga. Gun hälsar har använts för ceremoniella ändamål eftersom skjutvapen uppfanns, och det exakta antalet vapen eller annan artilleri sköt vapen tenderar att variera, beroende på nation och nivån på heder som hälsar är avsedd att antyda. En känd form av 21-gun salute finns i de tre volley hälsning, en pistol salut som medföljer höga militärer begravningsplatser.

Historien om 21 gun salute är faktiskt mycket äldre än pistolen själv. Sedan urminnes tider har människor med fredliga avsikter närmade sig med sina vapen som innehas på ett sätt som inaktiverar dem. Exempelvis kan människor som bär spjut dra dem längs marken. Funktionshindret av vapen innebär en verklig fredlig avsikt, och även en ära, som någon med ett funktionshinder vapen är i kraft av någon med en fungerande vapen. Den tidigaste formen av pistolen salut var en marin konvention. Många fartyg skulle avfyra sina kanoner när de närmade sig en hamn för att väcka de boende i sitt sätt och också framföra fredliga avsikter, eftersom en omsorgsfull omläsning process skulle ha krävts för att få vapnen redo att avfyras igen. Med tiden ansågs dessa kanon salutes högstämda liksom funktionell, och tanken att avfyra vapen till någon ära för att fira en händelse också började dyka upp på land. på begravningar, bröllop och ceremonier hölls att fira någon förändring i status, är en pistol salut en mycket formell ära, och antalet kanoner dikteras av rang i den berörda personen och av nationen. I USA till exempel, har Gun salut varierat, vid ett tillfälle på grundval av antalet stater i unionen, till exempel med den nuvarande formella antalet sätts till 21 år. Hela 21 gun salute är reserverad för presidenten i Förenta staterna och vissa besökande dignitärer, även om en president kan hedras med olika antal gevär när han eller hon reser utomlands.

i USA, är en 21 gevär sköt salut vid lunchtid på Memorial Day till minne av amerikanska kriget död, och det är också sparken klockan tolv på dagen till döden av en ordförande och tidigare ordförande. Presidenter har också rätt till en 21 pistol salut när de är begravda. På den fjärde juli, en jättestor 50 gun salute avfyras för att hedra alla 50 stater i unionen, och Gun hyllar med olika nummer får sparken för att fira enskilda statliga författningar och andra viktiga politiska händelser runt om i USA.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.