Hur får jag ett socialförsäkringskort ersätter?

En social trygghet kortet är en identifierar kort med en siffra på det som används i USA för många olika tillämpningar. Främst det kan behövas för att söka jobb, medan användningen av nummer ensam är acceptabelt i de flesta sammanhang, exempelvis ansöker om kredit. Social Security Administration säger att de flesta inte behöver kortet om de vet hur många, men detta kan inte alltid vara sant, och det är klokt att hålla ett kort på handen för saker som jobbansökningar. De som förlorar ett kort brukar inte få mycket problem att få en social säkerhet som ersätter kort.

Online kan man besöka social trygghet hemsida för att följa instruktionerna för att ersätta ett kort. Alternativt kan de bege dig till en lokal försäkringskassa tillgång till samma blanketter och instruktioner. Människor bör planera för att fylla ut ett program som handlar om en sida långt. På denna blankett finns frågor om namn på föräldrar och deras personnummer. Dessa behöver oftast inte besvaras om ansökan gäller ett nytt kort. En hang-up för människor som försöker en social säkerhet som ersätter kortet om korrekt identifiering inte kan visas. Identifikation som kan krävas kan innehålla status att arbeta i USA, medborgarskap eller bosättning. Människor måste också ta ett körkort, pass eller tillstånd identitetskort som har en bild. Andra dokument som kan vara nödvändigt skulle vara de som innebär ett namnbyte, till exempel ett äktenskap licens eller en adoption intyg.

Även om det kan vara möjligt att maila in en ansökan, det rekommenderas starkt att man får en social säkerhet för ersättning av kort personligen. Detta kan bidra till att undanröja alla byråkratin om alla dokument som inte finns, och kan i slutändan visa sig vara en snabbare metod. Människor bör också veta att det finns en gräns för antalet socialbidragstagare ersättning av kort försök de kan göra. Generellt Social Security Administration bara låta människor ha tre under ett visst år och mössa ersättare livslängd på tio. För att undvika att begära denna många ersättare, bör kort förvaras på ett säkert ställe.

av socialförsäkringssystemet för ersättning av kort, en del människor menar att de vill ha ett nytt nummer. Det är möjligt att ett gammalt nummer har använts olagligt av någon annan och har förstört kredit eller trovärdighet. För Social Security Administration att bevilja ett nytt nummer, människor i allmänhet måste kunna bevisa missbruk av deras nuvarande antal. Det är inte som en bank, och förvaltningen kommer inte bara att utfärda ett nytt nummer om det aktuella kortet är förlorat. Processen för ansökan är lite mer komplex och det rekommenderas personer som besöker sin lokala socialförsäkringskontoren att få råd om hur man ska gå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.