Vad är Rezoning?

Zonindelning är en viktig handling av stadsplanering. Det bidrar till att avgöra funktionen hos en fastighet på särskilda platser för att de mest välplanerade ort. Egendomen får med industri kommersiell eller industriell användning eller för bostäder. Ibland egenskaper som bor /arbetsplatser innehåller flera zoner, en del för bostadsändamål och en del för kommersiellt bruk. När en stad regering eller en fastighetsägare vill ändra villkoren i fastigheten används, kan de behöva gå igenom processen att rezoning fysisk egendom, som kan vara enkla eller komplicerade beroende på behov och krav staden. Till exempel kan du äger en mycket stor bit mark som är med industri en bosättning. Att öka vinsten, kan du välja att dela upp tomten och bygga en andra bostad på den. Juridiskt sett kan du inte göra detta om du inte filen rezoning papper med din stad regering. Generellt med stora egenskaper, är detta allt som behövs. Det kan finnas några hang-ups med rezoning, though. Vissa städer begränsa antalet nya byggnader som kan byggas varje år, och har specifika tillväxt mössor som kan störa dina planer. Det är viktigt innan du börjar anställa arkitekter eller byggherrar som du gör vissa dina planer på att rezone din egendom i mer än en bostad inte kommer att förkastas av staden. På andra tider använder folk rezoning att omvandla en typ utrymme till en annan. I mindre städer kan du se vackra gamla hus förvandlades till kontorsbyggnader. I de flesta fall har dessa fått rezone för att byta från ett ålderdomshem i kontorsbyggnader. Även om du kanske inte behöver rezone ditt hem om du driver ett litet företag från ditt hem, omvandla en bostad till en serie av kontor innebär i allmänhet söker rezoning. Återigen kan stadens olika regleringar gör detta omöjligt, så det är alltid viktigt att kontrollera med områdesindelning begränsningar i din stad innan vi går vidare med planerna. Vissa företag, som spritbutiker till exempel, kan behöva ett visst avstånd från skolor.

Ytterligare ett problem med rezoning är säkerheten att omvandla en byggnad eller egendom av en typ till en annan. Du kommer att notera till exempel att bensinstationer som ofta står tomma i flera år efter att de har stängt. Detta beror på att de inte kan vara säkert att bygga vidare på för något annat ändamål. Tidigare industriella regionkod områden får genomgå noggrann granskning om de skall rezoned som affärs-eller bostadsområden. Städerna måste se till att ingen kvar föroreningar eller giftiga kemikalier förekommer, vilket kan utgöra en fara för nya invånare eller anställda i området.

City lagar, eller lagar län enskilt ägda områden, tenderar att avgöra i vilken grad du kan rezone, att omvandla använda en typ av egendom från en sak till en annan. Om du funderar rezoning, utreda dessa lagar till fullo. Ansökningar till rezone kan variera från stad till stad. Vissa rezoning förfrågningar är enkel, och det oerhört komplicerat beroende på begränsningar i staden eller länet har i fråga om tillväxt, procent typer av företag tillåtna, och en mängd andra faktorer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.