Vilka är Swiss Cheese enheter?

Swiss Cheese enheter är en term som populär under 2006 för att beskriva tillståndet för militära National Guard-enheter i USA. I allmänhet kommer en vakt enhet tåg tillsammans och när det är påkallat, skall placeras ut tillsammans eftersom de har utvecklat förmågan att arbeta tillsammans som ett team. Dessutom har den militära enheten en viss utrustning som tilldelats.

För att förstärka styrkorna i Irak, kan enskilda medlemmar av en vakt enhet sättas in. Detta har lett till begreppet Swiss Cheese enheter för att uttrycka att de återstående vakt enheten är full av hål, eftersom den inte är helt bemannad.

Inte bara människor, utan också utrustning, kan också tas från enskilda vakt enheter för att ersätta utrustning förlorat i Irak, eller för att öka behovet av utrustning. Så inte bara kan Swiss Cheese enheter saknas folk och svagare, men schweizerosten enheter kan också saknar viktig utrustning som är avgörande för utbildning och övning. Detta kan skapa vakta enheter som är dåligt förberedda för att sättas in, och skulle inte helt kunna hjälpa till militära insatser inom USA. En del av problemen i samband med utbyggnaden av vissa medlemmar i National Guard enhet existerade före invasionen av Irak och Afghanistan. National Guard Swiss Cheese enheter var inte full styrka även innan dessa militära aktioner, vilket gör dem sårbara när förlora ännu en medlem. P

Vidare nya militära strategier som antagits av president Bush efterlyste längre löptider av tjänst för alla militära enheter. Tjänst före 2006, något militärt ingripande, sattes i huvudsak åt sidan och alla National Guard enheter fick veta att de nu kan förväntas tjäna ett år i Irak, eller i andra aktiva militära åtaganden, per vart femte år i gardet. Detta gjorde det möjligt för regeringen att omedelbart sätta in fler trupper, vilket ledde till schweizerosten enheter effekt.

Det som oroar många som arbetar i nationella säkerheten och kritiker av Bush-administrationen att Swiss Cheese Units skapa större risk inom USA. Genom att inte ha fullt bemannad vakt enheter med lämplig utrustning, en terror hot eller angrepp i USA kanske inte kan uppfyllas med full styrka National Guard. Schweizerost enheter skulle behöva kompensera för sin utvecklas medlemmar, vilket kan försvaga arméns insatser i en nödsituation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.