Vad är en Attic Kneewall?

vinden kneewall är en del av vindsutrymmen som är den vanligaste identifieras med bildandet av utrymmet strax under taket i Cape Cod och bungalow stil arkitektur. I huvudsak skapar placeringen av den vertikala reglarna där taklutningen möter den korta vinden väggen i utrymmet på vinden kneewall. Medan vinden kneewalls ofta slösat utrymme, många villaägare väljer att stänga av utrymmet till användbara förvaringsutrymmen med hjälp av hyllor och andra liknande enheter.

På grund av ett område på kneewall innebär mindre takhöjd, ett av de enklaste sätten att utnyttja vinden kneewall är att utrusta utrymme med hyllor. Spaced efter behov, kan hyllorna köra längd vinden kneewall och vara idealisk för förvaring av lådor och andra mindre föremål. Användningen av kneewalls på detta sätt bidrar till att befria längre vinden väggar för andra former av lagring som kan användas för högre poster.

Ett alternativ är att använda utrymmet på vinden kneewall att skapa ett lager garderob på vinden. Omslutande vinden kneewall med en stödmur som innehåller en kort dörr gör det möjligt att lagra objekt och stäng dem ur sikte. Denna typ av användning av vinden kneewall kan hjälpa till att hålla utrymmet mer organiserad, och kan även ge området mer funktion i händelse av att vinden förvandlas till ett lekrum eller en gäst sovrum.

En faktor som ofta förbises är att en vindsvåning kneewall ofta inte är byggd med någon form av isolering. Väljer att lägga ett lager isolerande material till utrymmet innan du sätter i hyllor för att skapa en garderob med plats kommer stöd att hålla en behaglig temperatur på vinden. Detta kommer också att hjälpa till med att hålla resten av hemmet under vinden lättare att värma och kyla också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.