Vad är infälld belysning?

infälld belysning kan ge dramatiska, låg profil belysning för varje rum i huset. Dessa armaturer är inbäddade i taket, så det finns inga dinglande sladdar, switchar, lampskärmar, eller glödlampor avbryta din uppfattning. Olika sorter av infälld belysning kan ge ambient, accent, aktiviteter och översvämningar belysning beroende på deras lökar, boende, och trim.

Designers och husägare välja infälld belysning när de vill ha något elegant, funktionell och prisvärd att kräver inte för mycket uppmärksamhet till sig själv. Detta alternativ är alla utom osynlig sedan armaturen, glödlampan, och ledningar är alla utsöndras bort inne i taket, och det visar på via en strömbrytare. Alla en person ser är lysande skivor riktat ljus på en bänk, målning, bord eller hylla.

Det finns flera delar till en komplett mekanism. I olika kombinationer, producerar de ett ljus som är fokuserad och ljusa, diffus och lugnande, eller någonstans mellan ytterligheterna. Den första viktiga delen är den boende, eller kan. Detta är den elektriska armaturen som placerar ljus och får ström till glödlampan. Höljen varierar beroende på om ditt tak är isolerade och hur mycket tillgång har du till utrymmet.

Det särskilda boendet för din infälld belysning kommer att avgöra om du föredrar lysrör, halogen eller glödlampor. Lysrör är extremt energieffektiva så att de passa din budget och halogener kan förvärvas på låg spänning sorter. Traditionella glödlampor ger en trivsam, hemtrevlig glöd, och kan enkelt anslutas till en dimmer så deras ljusstyrka varierar.

Reflexer, inne i bostäder, är huv som studsar ljuset nedåt in i rummet där det mest behövs. Don är skivor av glas eller plast som ändrar ljuset på något sätt. Infälld belysning kan filtreras så att det ser mjukare, eller så att utomhus skyddas mot insekter. Vanligtvis människor installera en rad fixturer för att uppfylla alla de olika behov som separata delar av ett rum.

En annan del av infälld belysning är trim. Som den mest synliga del av materialet innehåller denna ring platt mot taket. En dekorativ del, trim kan vara vit plast som smälter in i taket, eller tonade för en färgklick. Trimmar kan också införlivas med bafflar, något tillägg som direkt i ljusstrålen i ett område, till exempel mot en diskbänk eller ett skrivbord.

Directionals är en speciell typ av infälld belysning. Dessa är som spår belysning eftersom de kan vridas för anpassning till olika områden i ditt hem. Hellre än att sprida sitt ljus över ett ännu fält, kan de peka på en utskrift eller målning hängande på väggen, eller belysa det första steget på en trappa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.