Vad är en bärbar jacuzzi?

Bärbara jacuzzi är jacuzzi som ofta utnyttjas när installationen av ett permanent jacuzzi är praktiskt möjligt eller anses vara för dyr. Tillverkade med tunga uppblåsbara material som den viktigaste delen av enheten kräver bärbara jacuzzi mycket lite installationen, och ger alla fördelarna med dyrare versioner. Som en bonus kan jacuzzi flyttas med mycket lite ansträngning.

En bärbar jacuzzi är ofta ett bra alternativ för dem som hyr eller leasing ett hem. Eftersom fastighetsägaren inte kan vara öppna för installation av någon typ av permanent spa eller spa, låter den bärbara modellen hyresgäster att njuta av alla fördelarna med att ha en trevlig kväll. Den bärbara badtunnan luftfylls med lätthet och kräver inget annat än en enkel trädgårdsslang att leverera vatten till badkaret. En liten motor enhet fäster de viktigaste badkar och skapar vattenskärning åtgärder som gör att varmt vatten bubblan.

Ställa in bärbara jacuzzi handlar om att hitta en nivå plats på en uteplats eller gräsyta. Om den bärbara jacuzzin placeras på bakgården, rekommenderas i allmänhet att marken området utarbetas. Detta hanteras enkelt genom att föra in tillräckligt med sand för att skapa säng för huvudenheten att vila på.

När utrymmet är beredd badkaret del av bärbara jacuzzi blåses upp. Detta görs med handpumpar. Vissa modeller kommer att blåsa fint med hjälp av en enkel cykelpump. Andra kommer att komma med automatisk inflation utrustning som fungerar med användning av elektricitet.

Efter att kroppen av den bärbara jacuzzi är uppblåst, pumpen och värmaren flyttas till läge och kopplas till badkaret. Slutligen är vattenförsörjning ansluten. På denna punkt är allt som krävs för att slå på pumpen och låt vattnet värmas upp på den fyller badkaret.

En grundläggande bärbar jacuzzi kommer att bekvämt rymma upp till fyra personer åt gången. Fyra till sex vattenstrålar skapa bubblande åtgärder som är nyckeln till funktionen hos UN-spa. Badkaret avsnitt väger vanligtvis ett sjuttiotal pounds när den är tom, och pumpen /värmare enhet är ofta i intervallet fyrtio till femtio pounds totalt. Det fyllda bärbara jacuzzi kan väga in på cirka två thousand pounds. Lägenhet invånare kommer att vilja se till att uteplatsen eller balkongen där jacuzzin är inställd kommer i själva verket fast att i vikt.

Även om en bärbar jacuzzi generellt kostar mindre än en permanent modell, är de inte billiga. Det är inte ovanligt att ens en low-end modell att kosta i storleksordningen på $ 2000 USD. Det är dock möjligt att köpa begagnade eller renoverade modeller på en betydande rabatt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.