Vad är en Silver Chest?

Kallas ibland för en silver bricka eller caddie, ett silver bröstet är en liten väska utformat för att rymma och skydda silver bitar. Kistorna är oftast rektangulär, plan till utseendet och innehåller delat avsnitt där olika delar kan säkert placeras när de inte används. Även en kista av denna typ är oftast bara användas silver bitar, det finns också bestick lådor som kan utnyttjas för att organisera sig och skydda silver-och guldpläterade bestick också.

interiör silverbestick bröstkorgen är konstruerad på ett sätt som bidrar till att förhindra silver bitar från att ändra eller gnider mot varandra. De flesta kistor kommer att ha en filt eller sammet fodrad mögel pass dragen ankomst-och avgångstider för varje typ av bestick finns i en uppsättning. Tillsammans med de grundläggande gafflar, skedar och knivar får bröstet även en avdelning för matchning biff knivar och olika överdimensionerade servering skedar, slevar och gafflar.

Spåren i den typiska silver bröstet ofta är konfigurerade så att någon gång själva facket smalnar till en punkt. Detta gör det möjligt för varje del placeras i facket som ska hållas på plats, förhindrar varje arbetspass under lagring. Eftersom det finns tider för varje typ av bestick, kan bitarna stack enkelt enhetligt i en kortplats och inte skramlar runt i bröstet.

En sann silverbestick bröstet är lufttät och därmed kan hjälpa långsamma processen för oxidering på ytan av silver bit. Detta innebär att rengöra silver före användning är ett mycket lättare uppgift. Många design för bröstet är inte bara utformad för att ge adekvat silverbestick lagring, bröstet normalt omfattar ett litet lås som hindrar att enskilda delar av stöld i mellan användningarna.

Det är inte ovanligt för detaljhandlare att erbjuda kundanpassade silverbestick caddies när en kund köper en komplett silverbestick tjänst för åtta eller tolv. Caddy eller bröstet kan vara märkt med initialerna för ägaren eller föra över det krön eller logotyp tillverkaren av kvalitet bitar. På grund av den höga kvaliteten på material och konstruktion, ett silver bröst av detta slag kan lätt pågå i decennier.

Silver kistor finns i de flesta butiker där silverbestick och servering stycken säljs. Juvelerare som också utför silverföremål kommer ibland att göra en linje av kistor för silverbestick också. Rabatt butiker erbjuds ofta budget priser bestick lådor som ger ett minimiskydd för alla typer av bestick. Men dessa enklare versioner av silverbestick bröstet normalt klädda med billigare material och sällan innehåller ett lås för säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.