Vad är en Bathroom?

Ett badrum fåfänga är ett skåp som sitter i badrummet sjunker. Det ingår ofta en marmor eller kaklat topp, som kan användas för att hålla föremål som tandborstar, tvål eller makeup till hands. Ibland ett badrum fåfänga kommer att säljas med ett handfat kärlet, men oftast ett handfat måste köpas för att passa fåfänga, och som väl är kranar ofta säljs separat.

Badrum fåfänga stilar uppvisar en rad olika sort och storlekar. Viktigast av att köpa överväger storleken finns i badrummet. Ofta en typ av badrum fåfänga kommer att säljas i flera storlekar för att tillgodose olika behov utrymme i människors badrum.

badrum fåfänga kan även säljas med speglar eller skåp medicin som sitter ovanför diskbänken. Även då och då, måste dessa köpas separat också. Det fåfänga i sig kan faktiskt inte likna ett skåp i några moderna varianter, men kan bara vara en diskho som antingen är på ett stativ eller fäster på väggen. Dessa sorter av badrum fåfänga arbetar ofta bra i mindre badrum.

får dock större badrum fåfänga ger behövs lagring, samt ett ställe att stuva saker man inte vill visa. Vissa är utrustade med både ett skåp område och lådor där man kan lagra disktrasor, rakhyvlar eller liknande. Om du väljer att lagra kemikalier för rengöring i ett badrum fåfänga, och har barn bör man vara säker på att hitta en fåfänga som kommer att anpassa sig till att vara låst så att barn inte får tillgång till farliga föremål.

badrum fåfänga kan variera kraftigt i pris. Den billigaste kan generellt köpas för cirka 400 dollar (USD). Den dyraste kan kosta tusentals dollar. Till exempel en enkel badrum fåfänga med två handfat inläggningar kan kosta mellan 800-1500 USD.

Generellt siffror kostnaden för toppen av fåfänga stor del slutpris. Fåfänglighet med utarbeta kakel, marmor eller Corian toppar sannolikt är högst i pris. Vad bra, fåfängligheter med sällsynta ved eller de som är designade av vissa kända designers kommer att bli mycket dyrare i pris än enkel fåfänglighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.