Vad är Blackout Shades?

Blackout nyanser och mörkläggningsgardiner är fönster behandlingar används för att hindra ljus från att komma in i ett rum. Det dyrare av dessa, och de kan vara ganska dyra beroende på extra funktioner, kan köra över $ 100 amerikanska dollar (USD) för ett litet fönster. De kan helt blockera ljus från ett rum, och kan användas i professionella tillämpningar, exempelvis i företag som behöver mörker för audio /visuella presentationer. För hemmabruk, mörkläggning nyanser eller ens rum mörkare nyanser kan genom idealisk för att minska ljusenergi till ett rum, och därmed minska rummets temperatur.

En annan användning av strömavbrottet nyanser, som nu betraktas som potentiellt mycket viktigt, för de människor som arbetar nattskift. Studier visar att exponering för ljus när du måste sova under dagen kan skapa hälsoproblem och störa naturliga sömnmönster. Inköp blackout nyanser för det rum du sover i kan vara en utmärkt idé om du arbetar ovanlig skift, även endast en del av tiden.

Det enklaste strömavbrottet nyanser i allmänhet ser ut som den standard rulla upp rullgardinen, och de kan vanligen beställas i anpassade storlekar för att passa oavsett storlek fönster /s du behöver täcka. Dessa är inte särskilt lockande som fönster behandlingar, och många människor föredrar nyanser med ett bättre utseende. Om du inte gillar en viss nyans stil, som bambu eller honungskaka nyanser, kan du köpa ofta blackout foder för att använda dessa. Omväxlande, en del människor föredrar mörkläggningsgardiner, som också kommer i form av foder för att användas med mer estetiskt tilltalande gardiner.

Material för slags blackout skugga varierar. De dyrare kan innehålla ca 50% glasfiber, men de flesta är en kombination av olika vinyl och plast. Nästan alla behandlas med brandsäkra beläggning, vilket är ett viktigt inslag i alla hem. Dessa blackout nyanser gjorda för professionell användning, ofta har de flesta funktionerna. Vissa kan ha elektronisk lyfta eller sänka den nyans, ofta av fjärrkontrollen. För ett företag kan denna tid sparare vara idealisk i synnerhet om nyanser täcker stora fönster.

Om ditt hem har mycket stora fönster, vilket gör indragbara nyanser svårt att nå, är det inte nödvändigt att gå till extra kostnader för makt kontrollerade mörkläggningsgardiner eller nyanser. Å andra sidan, om ditt hem innehåller en hemmabioanläggning och vill spara tid kan denna extra funktion vara användbar. Power kontrollerade nyanser kan helt enkelt vara en extra funktion i alla hem om du föredrar dem.

Här finns det många sorter av dessa nyanser på Internet och du kan hitta några sorter i detaljhandeln som Home Depot ®, Target ®, JCPennys ®, eller i någon affär uteslutande av fönster behandlingar. I de flesta fall du behöver för storlek du behöver, eftersom fönster bredd och längd kan vara så varierande. De flesta butiker som säljer dem kan ha ett par storlekar, men kommer inte har en stor variation i butiken. Det är en bra idé att komma ut och titta så du får en känsla av utseendet och känslan av nyanser du väljer innan anpassade beställa dem på Internet, vilket kan göra dem svårare att återvända.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.