Vad är ett Traveling Sprinkler?

När det gäller vattning av landskapsplanering i en trädgård, en automatisk sprinkleranläggning kommer att göra jobbet bättre än något annat. Men alla hus har en installerad, och få ett nytt system som kräver omfattande och kostsamma arbetet. Bortsett från det är manuellt vattning tidskrävande och ineffektivt. De reser sprinkler löser båda dessa problem genom att flytta, utan tillsyn, genom en gård längs en förutbestämd bana. Den ger en djup, jämn bevattning för att ett stort område, och på andra plats efter ett sprinklersystem för effektiviteten.

En resa sprinkler har en design som något liknar en traktor med två stora bakhjul och ett framhjul som styr den. Monteras inuti enheten nära den bakre är en två växlad växellåda som driver sprinkleranläggning framåt. Maskinens strömförsörjning från vattentryck ensam.

kommer vatten ur två anslutna spray vapen, som är böjt på motsatta vinklar. Trycket på vattnet som kommer ut på dessa vinklar roterar armarna, vilket i sin tur roterar ett internt system av växlar. Den långsamma vrida av de redskap som driver sprinkleranläggning framåt ca 30 meter (11. 2 m) per timme. Vissa reser sprinklers har ett mer komplext framdrivningssystem med hög och låg växel samt ett neutralläge för stationära vattning.

Styrning är en enkel fråga om en resa sprinkler. Framhjulet är räfflad sig styras av en vanlig trädgårdsslang som anges i gräset. Det är i grunden samma princip som en monorail tåget som går längs dess spår. Upp till 200 fot (60 m) av slang kan användas, vilket ger resenärerna sprinkler ett område vattning täckning på upp till 13. 500 kvadratmeter (4. 115 kvadrat m). När slutet av "spåret" har nåtts, sprinkler gupp upp mot en liten ramp som driver en ventil på den enhet, som sedan automatiskt stänger av.

Även reser sprinklers är självgående är det fortfarande en bra idé att kontrollera sina framsteg då och då. De kan ibland "spåra ur" om det finns för många kurvor i slangen eller om de drabbades stora pinnar, kottar, eller andra hinder. Dessutom måste slangen vara avstängd när sprinklern har avslutat sin kurs, eftersom det annars vara trycksatt. När en husägare har blivit vana vid dess användning, en mobil sprinkler kan vara ett bra alternativ till att installera ett underjordiskt sprinklersystem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.