Vad är en glasskjutdörr?

En glasskjutdörr är, på sätt och vis, ditt fönster mot världen, en källa till naturligt ljus, och ett bra sätt att komma åt din veranda, däck, bakgård, eller poolområdet. Det är bokstavligen en glasdörr, varav hälften är fast på plats, medan den andra hälften bilderna öppna över den fasta delen. Vissa dörrar har skärmar så att du kan öppna dörren och släppa in frisk luft i ditt hem när vädret är lämplig och samtidigt hålla ut förargliga insekter.

Det finns många alternativ att överväga när man väljer en glasskjutdörr. Önskad storlek är något du behöver en noggrann undersökning. Standard dörrarna är 6 meter, 8 inches (2,06 m) lång, men kan vara så hög som 8 fot (2,44 m). Bredd är också ditt val, eftersom det finns tre eller fyra dörrar konfigurationer tillgängliga som kan vara så bred som 16 fot (4. 88m). I allmänhet dock 8 fot (2. 44m) breda dörrar är normen. Om du gillar utseendet på franska dörrar, kan du köpa med skjutdörrar i glas för att se ut som franska dörrar.

Många skjutdörrar erbjuda attraktiva utseende av trä på insidan, och hållbarheten hos vinyl utanför. Du kan också hitta dörrar av glasfiber kompositer som liknar trä men det kommer inte att spricka eller varp. Ett stål glasskjutdörr finns också som vanligtvis är ett billigare alternativ. Vissa dörrar har vinyl eller aluminium både inne och ute, och fylls med en skumisolering kärna för att hålla kylan.

Om du inte har erfarenhet av hem reparationer och underhåll, installation av en glasskjutdörr är oftast bäst till experterna. I korthet är de steg i installationen prepping befintlig vägg, ta bort den gamla dubbar, byggnad öppningen och installera dörren. Även om det kan låta enkelt, du måste ta itu med frågor som elektricitet som kan finnas i väggen, ta bort gips, gips och isolering, tunga lyft och rubriker byggnaden. En felaktigt installerad dörr är inte bara farligt, men kommer att bli oerhört ineffektivt när det gäller energi.

skjutdörrar i glas öppna ditt hem till vackra utanför åsikter, så att du kan njuta av vilda djur, landskap och natur i allmänhet. Tänk bara sitter inne på vintern och såg snön falla, rådjuren bläddra i din gård, och fåglarna flitting från träd till träd. Om du älskar naturen, att den inne med en glidande glasdörr, professionellt installerad och klar att njuta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.