Vad är en Carpet Shampooer?

mattrengöring har kommit långt under de senaste femtio eller så åren. När det krävs en hel del tid och arbete, modern mattan shampooers kan grundlig rengöring av alla typer av mattor på marknaden idag. Som ett plus, inte mattan shampooer jobbet i bara en bråkdel av den tid det en gång tog att städa ett stort område matta.

Matta shampooers dök som anordningar för att hantera den nya heltäckningsmatta som anges i kontor och andra offentliga byggnader. Utnyttjas av rengöring stavar, kan uppgiften att mattshamponeringsmaskiner ske på kvällarna, vilket ger en ren och fräsch arbetsmiljö för att hälsa anställda följande morgon. Eftersom strukturen på mattor började luta mer mot tjockare pålar, utvecklat mattan shampooers som var konstruerad för att hantera allt från en kort tupplur på en shag högen.

Vad heltäckningsmatta gjorde sin väg in i hem och började många producenter av dammsugare för att tillverka mönster matta shampooer som skulle kunna utföra samma jobb runt huset att de större mattan rengöringsmaskiner gjorde i arbetsplats. Skalas ner i storlek för att rymma hem, saknade husmodell mattan shampooer några av rengöringsförmåga som behövs för offentliga byggnader, men hade allt som behövs för att rädda mattan från missbruk av det dagliga livet.

Den grundläggande mattan shampooer kommer quipped med en inbyggd värmare som värmer blandningen av rengöringsmedel och vatten. Små skvättar släppa rengöringsmedel på mattan, där agenten arbetat i mattan med hjälp av mjuka roterande borstar. Som rengöringsmedel hissar smutspartiklar till ytan, lyfter sug-funktionen på mattan shampooer smuts och överflödig vätska från mattan. De använda rengöringsmedel är dumpade i en tank som töms senare. Dagens matta shampooer modeller lämnar vanligen matta ytan bara lite fuktig, så att området är oftast torr inom en timme. Några av de mer robusta modeller inkluderar ett värmeelement som använder varm luft för att torka mattan som den rengör.

Medan hem modeller av mattan shampooer är mycket populära, en del människor föredrar att hyra en enhet för regelbunden rengöring jobb. De flesta stormarknader och några droghandel har en rad av utrustning för mattshamponeringsmaskiner utrustning för korttidshyra samt ett komplett sortiment av mattshamponeringsmaskiner medel att använda. Andra människor, särskilt husdjursägare, hitta en hel del värde i att äga en personlig matta shampooer, eftersom det då går det hem ägaren att göra plats rengöring vid behov. Hursomhelst, är mattan shampooer ett utmärkt sätt att få extra år från mattan, hålla det ser rent och luktade färsk i många år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.