Vad är en Backpack Vacuum?

En ryggsäck vakuum är en dammsugare som har en kapsel för att passa på baksidan av en person, vanligtvis den som utför städningen. Det är en av de mest manövrerbara typer av dammsugare bara för att användaren inte behöver oroa sig för när en utdragbar bakom behållaren kan gå eller ta itu med merparten av en kapsel på rengöring själva enheten. Således är ryggsäcken vakuum ett bra val när det finns trånga utrymmen eller trappor.

För dem som har problem redovisade vikter av tio pounds (4,5 kg) för längre perioder, kan ryggsäcken vakuum inte ett bra val. Detta gäller främst för dem som har fysiska funktionshinder och äldre, vars ben och muskler struktur kan göra en ryggsäck vakuum särskilt svåra att hantera. Det finns andra luckor som kan fungera bättre för dessa människor, inklusive de mer traditionella modeller eller till och med en centraldammsugare.

I en ryggsäck vakuum, är det damm och smuts samlas i behållaren på ryggen. Behållaren har också många av de städredskap och även den motor som skapar sug att dra ut smutsen genom röret. I själva verket håller vakuum kapseln allt en traditionell utdragbar bakom kapseln skulle ha.

I de flesta fall är ryggsäcken vakuum drivs av en sladd som är ansluten till kapseln. Sladden är oftast längre än den som kan finnas tillgänglig på vanliga dammsugare. Detta hjälper till när det gäller bekvämlighet och tillgänglighet. När gjort, kan sladdvinda runt en del av kapseln eller förvaras inuti en kupé på kapseln, beroende på modell.

En ryggsäck vakuum är oftast lite dyrare än traditionella dammsugare. De flesta enheter kosta mellan $ 250 amerikanska dollar (USD) och $ 400 USD. Kommer dock samma höga kvalitet utdragbar bakom luckor prissätts mycket liknande sätt. Förklaringen till det högre priset beror främst på att ryggsäcken vakuum är lite högre i kvalitet, generellt sett.

Det bästa stället att hitta en ryggsäck vakuum är en specialitet vakuum butik eller online. Även om de kan vara tillgängliga på några allmänna handelsvaror butiker, valet finns är i allmänhet mycket begränsade. Längre, eftersom dessa typer av butiker överklagande till konsumenten i rent pris fann kvalitet kan det inte vara lika hög som den i specialaffärer. Saker att tänka på när du tittar på dammsugare är sladdlängd, makt och vikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.