Vad är Wood Storm dörrar?

Wood storm dörrar har en träram som håller plastfönster. De sitter utanför de traditionella dörren, skydda den från väder och lägger till ytterligare en nivå av isolering till hemmet. Trä storm dörrar är billiga, men har nackdelar.

Som alla träslag ytterdörr, är ramen för ett trä storm dörr mottagliga för förändringar på grund av vädret. De kan absorbera fukt på grund av regn eller fukt, som kan orsaka dem att svälla. Detta kommer att göra det svårt för dig att öppna och stänga dörren. Torr luft kan leda till dörren till avtalet, och hänga löst på sina gångjärn. Dessa förändringar är särskilt frustrerande eftersom de kan förekomma med samma dörr under loppet av en och samma säsong.

Många trä storm dörrar ger dig möjligheten att ta ut plast som fungerar som skydd och ersätta det med skärmar. Då kan du öppna din huvudsakliga ingång när vädret är fint, och låt en vind i ditt hem, utan att släppa in insekter och pollen. Dessa dörrar kan du njuta av tiden med din värme-eller kylsystem avstängd blötläggning i den tempererade väder.

Trä storm dörrar är billiga och allmänt tillgängliga, vilket gör dem till ett populärt val. Om du bestämmer dig för ett trä storm dörr för ditt hem finns det några sätt som du kan bidra till att minska eller eliminera problem som är gemensamma med dem. Den enskilt viktigaste du kan göra för att skydda din dörr trä skärmen är att täcka trä. Ett lager färg eller bets kommer att tillhandahålla en barriär mellan elementen och trä dörren. Det tätningar även trä som förhindrar att fukt tränger in.

Många färg först eller bets trädörrar storm, men misslyckas med att hänga med i processen senare. För att hålla din trä dörröppningen och stänga enkelt och låsning säkert är det viktigt att återigen tillämpa färg eller bets innan det börjar visa tecken på slitage. Korrekt underhåll kan praktiskt taget eliminerar många av de problem som är förknippade med dörrar trä storm.

Om du bestämmer dig för trädörrar storm för ditt hem, förbereda sig på att utföra rutinmässiga och korrekt underhåll. När du köper dörren, välj en stabil dörr som känns gedigen. En gång installerat, bör dörren stängs ordentligt och förblir stängt tills du öppnar den. Om det skramlar på ramen är det osannolikt att det kommer att hålla för rutinmässig användning. När du har stormen dörren är korrekt installerad, hålla den i gott skick genom att systematiskt tillämpa ett nytt lager färg eller bets.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.