Vad är Timeshare lägenheter?

Vill egen strandtomt i Maui, en stuga i skogen i Manitoba, eller en tre sovrum enhet i hjärtat av Montevideo? Dessa och många fler alternativ är tillgängliga med ägandet av ett tidsdelat boende lägenhet. Att köpa ett tidsdelat boende lägenhet är lätt och, beroende på placering, storlek, och bekvämligheter som erbjuds, relativt billiga.

tidsdelning stugor är precis vad namnet antyder, villa enheter som köps för att bosätta sig under avtalade tidsperioder för varje år. Timeshare lägenheter vanligtvis i passande miljö, lyckades tillsammans med orter och hotell, och beskrivs ofta som tidsdelning resorts. I huvudsak är köp av andelslägenheter hanteras mycket om ett fastighets-transaktioner, med deeded rättigheter till en enhet för en viss tid. Ägare, för taget, ta ut en inteckning i en enhet, vilket äger enheten under en fastställd tidsperiod.

ägare av tidsdelat boende stugor betalar vanligtvis en årlig avgift som täcker underhåll, skatter, kostnader inteckning, och försäkring. Dessa avgifter proportionellt till att omfatta viss tid av behandling, vanligen en eller två veckor per år. Ägare, om de så önskar, kan också leasa eller hyra ut sina andelar och tidsintervall samt sälja enheten för det pris som de finner lämpliga. Dessutom kan ägarna "handel" användning av sina särskilda enhet och tidsperiod för en vecka eller så på en annan deltagande tidsdelat boende plats. Denna flexibilitet är naturligtvis ett viktigt incitament för att köpa en timeshare enhet.

De flesta timeshare lägenheter består av enheter i villa komplex, och kan townhouse stil eller single-bjälklag. Enheter kan vara allt från studior till palatsliknande flera sovrum bostäder komplett med jacuzzi, formella matställen och privata gym. De flesta timeshare egenskaper också bestå av flera bostäder med gemensamt delat skäl och bekvämligheter, såsom pooler, privata stränder, rastplatser och vandringsleder, även golfbanor och cross-country skidspår.

En oroande nackdelen med att äga tidsdelat boende stugor är timeshare återförsäljning. Timeshare lägenheter till försäljning glutting fastighetsmarknaden som ägare antingen tröttna på deras speciella plats eller hitta inteckning betalningar och årliga avgifter för att sträcka sina budgetar. Till skillnad från bostadsmarknaden, där mäklare och agenter normalt får en provision som betalas när ett hem försäljning är klar, många timeshare mäklare kräver en rejäl avgift bara för reklam en timeshare enhet. Vanligtvis är den enda garanti som fortsatte reklamen kommer att vara gratis-för en viss begränsad tid-om enheten inte säljer. Många andelslägenheter som erbjuds till försäljning kvar på marknaden i flera år, tills dessa ägare helt enkelt överge enheterna, eller förlora dem för utebliven betalning av avgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.