Vad är Prefab Log Homes?

Prefab log hem är hem där alla eller de flesta material för dem skapas i en fabriksinställning. För log hem, är varje stock som kan montera huset tillsammans, märkas och sedan demonteras så att tillverkningen vid huset webbplatsen är enklare. Alternativt är modulära hem tillverkas (eller monteringsfärdiga) i sin helhet på ett företag byggarbetsplats före transporten till den plats som de har köpt.

Den här verksamheten att göra bostäder och förråd före eller i förväg kan vara en kostnadsbesparing en i vissa modeller av hus prefab log. Allt arbete på stockar och andra delar av hemmet kan vara precut och formas efter behov. När huset fartyg till byggplatsen, den kommer med de olika saker som är nödvändiga för att hem byggnad som vissa typer av golv, fönster, dörrar och alla inbyggda strukturer som skåp (i de flesta fall). Det är ofta billigare att köpa dessa i en Prefab struktur än det är att betala för dem i icke-prefabricerade. Dessutom, att eftersom allt har redan skurits passa, byggtiden kan vara kortare än det är i icke prefabricerade-strukturer.

Det är många som utgår från att Prefab stockhus nödvändigtvis billiga, sämre kvalitet och att hemmet byggd kommer att vara slät eller se ut som en cookie cutter av alla andra prefabricerade. Detta är verkligen inte fallet. En del av dessa bostäder är rymliga och palatsliknande med flera våningar och vidöppna fönster som kan ge en otrolig utsikt. Många kan anpassas till en viss grad inom eller ut för att möta en husägare design normer. Kostnader kan ibland vara billigare än det skulle kosta att köpa en lokal hem i ett område (det beror på området och i hemmet) men det är inte alltid fallet. I själva verket lyx Prefab stockhus kan säkert kosta flera hundra tusen dollar, och även om detta kan vara mindre pengar att det skulle ta att bygga upp ett hem som inte är prefabricerade, kan det vara dyrt, och är inte nödvändigtvis pruta prissättning.

Frågan om kvalitet i bostäder Prefab logg är ett ofta tas upp av många tillverkare av dessa hem. De påpekar att hem material och tillverkade pjäser fortfarande måste uppfylla samma byggnad normer, men är billigare beretts i en fabriksinställning än de kan vara ett hem byggplats. De tycker verkligen att kvaliteten på deras hem är samma eller bättre än någon annan hem.

Massor av Prefab loggar hem finns och många företag tillverkar dem eller erbjuda modulära hem. Några av de bästa ställena att förhandsgranska stilar och träffa dessa tillverkare är hemma försäljning /hem förbättring eller hemma utställningar byggnad. Det finns många online försäljare också, där människor kan få några idéer av olika stilar tillgängliga, men de flesta webbsidor kommer inte att citera priser direkt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.