Vad är Metallic Laminat?

används ofta på restauranger och salonger, metalliska laminat är nu trendiga för hemmabruk, om de tillhandahåller en modern, elegant utseende. Flera tillverkare skapar solid metall eller folie-faced laminat för användning i kök eller andra områden. Metalliskt laminatet är oftast används för vertikala utrymmen: för backsplashes att täcka skåp eller anordningar, eller som särskild accenttecken på lådor. Vissa metalliska laminat kan användas på horisontella ytor.

Metallic laminat är byggda ungefär som plastlaminat, men är toppad med ett tunt lager av aluminium, mässing, koppar eller rostfritt stål. De finns i en mängd olika ytbehandlingar och texturer. Metallic laminat finns i titan, aluminium, järn, guld, tenn och rostfritt stål finish. Inom dessa kategorier kan du välja satin, randig, fiskbensparkett, blanka eller polerade ser ut. Vissa designers kombinera glansigt och matt metalliskt utseende i ett kök för kontrast.

gemensamma val för metalliska laminat i bostäder använda är silver toner, t. ex. tenn, aluminium och rostfritt stål. För neutral metalliska laminat, tillägger konsistens intresse, vissa är prickade eller hamrade. Andra mönster kan innehålla abstrakta mönster eller geometriska mönster.

Metallic laminat är hållbar och lätt att rengöra. De kan rengöras med varmt vatten och mild maträtt eller handtvål. Använd inte slipande rengöringsmedel på metalliska laminat. Efter rengöring, skölj omsorgsfullt och torka med en ren, mjuk trasa.

Färgad metall laminat finns i nyanser inklusive rött, grönt och blått. Vissa har en antik, mindre industriell look, med varmare toner av koppar, brons eller svart. En metallisk laminat existerar även som liknar färgen på grönt glas.

Ett skal och sticka version av laminat ger utseendet av metaller såsom rostfritt stål borstad, aluminium eller koppar. Vissa plastlaminat är gjord för att likna metall. Plastlaminat skapas från flera lager av plast bestruket papper klistrat på spånskiva med tryck och värme. Även laminat är mycket lätt att underhålla, är den känslig för repor och är inte värmebeständig.

Metal backsplash plattor är ett populärt alternativ till metalliskt laminat och finns i många utföranden, från samtida till Gamla världen stil. En smidig metall backsplash kan ge en plats att hänga köksredskap från krokar. Metal backsplashes ofta komplettera granit eller fasta bänkskivor yta.

Metallic laminat är tillgängliga via tillverkare och hemifrån centra. De säljer för cirka 6 till 8 $ (USD) per kvadratfot, med tillverkning och installation prissättas på en ytterligare 8 till 9 dollar per kvadratfot.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.