Vad är Attic Stair isolering?

Attic trappan isolering är isolering som är avsedd för vindstrappan. Vindstrappan kan vara en stor källa till värme förlust för ett hem, och de kan orsaka andra problem också. Isoleringen är utformad för att skapa ett tätt så att dessa problem elimineras. Isoleringen kan byggas in i apparaten, eller den kan ske i form av en låda eller tält installerat på trappan enheten. Attic trappan isolering är oftast ihopkopplade med weatherstripping som förseglar kanterna på vindstrappan när de är i ett stängt läge.

Ett uppenbart problem med vindstrappan är att de faktiskt skapar ett hål i golvet täckt med ett tunt faner. Värme från huset kan gå förlorad genom detta hål, vilket kall luft från enheter som luftkonditionering på sommaren, med luften hamnar på vinden, där det inte gör någon något gott. Dessutom kan fuktig luft komma in på vinden genom vindstrappan och fastna, vilket leder till mögel på objekt som lagras på vinden samt röta i den strukturella stöd av vinden.

En öppning för vindstrappan kan också skapa en perfekt kanal för allergener från vinden. I hus där människor har allergier kan detta bli ett allvarligt problem som material som damm filtrera ner genom vinden. Av alla dessa skäl isolerande vindstrappan är en mycket god idé.

Vissa enheter vinden trappa adress isoleringen problemet genom att bygga en isolerad avdelning till trappan. Detta kan göra dem lite skrymmande, men kan lösa problemen med vindstrappan mycket bra. I andra fall är vinden trappa isolering genom att skapa en låda på vinden som omfattar vindstrappan. När folk gå upp för trapporna för att komma åt vinden kan de trycka på locket till lådan för att komma in på vinden. Även en del som täcker är bättre än ingenting, med människor som smiter genom öppningen i rutan för att komma in på vinden.

Flera företag tillverkar isolering vind trappa av denna typ i enheter där människor kan helt enkelt installera över trappan. För människor som föredrar att göra denna typ av arbete på egen hand är det väldigt enkelt att bygga en låda. Även en enkel låda av styv bitar av isolerande skum kommer att gynna, och ingen lust företeelser krävs. Det kan även hjälpa till linje utsidan av vinden trappor isolering med reflekterande material, för att driva värme från vinden bort från isoleringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.