Hur hittar jag billiga Carpet?

När din Utsmyckning projektet är på en stram budget, att hitta bra kvalitet, kan billiga mattor vara en utmaning. Lyckligtvis finns det flera alternativ som kan tillåta dig att säkra golvbeläggning du vill ha och ändå hålla kostnaderna låga. Med lite tålamod och noggrant övervägande, kan billig matta bli din, ibland för mycket mindre än du någonsin trodde var möjligt.

En av de första ställen att leta efter billiga matta är på din lokala matta butik. Även i affären finns det två möjligheter. Den första har att göra med försäljning som för närvarande äger rum. Det kan finnas vissa märken och färger som finns till försäljning på en djup rabatt, ibland så mycket som 75%. Matta försäljning gör att du kan få mattor namn märke till låga priser, förutsatt att du hittar något som passar med de begränsade urvalet.

Samtidigt som det på mattan butiken, glöm inte att fråga om de har något avbrytas matta produkter eller kanske precut mattor som returnerades av någon anledning. Ofta billig matta av denna typ är inte reklamen, men den finns på en stor rabatt på vanligt pris. Om det finns delar tillräckligt stora för att fungera i ditt område, kan du plocka upp nya mattan för en bråkdel av den ursprungliga kostnaden.

Om mattan butikerna inte har något du vill, tänker använda mattor. Ett av de bästa sätten att köpa matta som tidigare är älskad är på gården eller försäljning egendom. I många fall kan du hitta område mattor som har bibehållits i utmärkt skick. Om din inredning kräver en kombination av trägolv och ett stort område matta, plocka upp något på en loppmarknad skulle kunna spara en hel del pengar.

Glöm inte att kolla in mattan kvarleva butiker i ditt område. Du kan ofta köpa tåliga men billigt mattor på dessa marknader för mycket mindre än någon annan typ av handel. Ofta betyder mattor val är avvecklad mönster och färger, så summan av varje visst märke eller design kan vara begränsad. Ändå finns det tillräckligt ofta till hands för att skapa en heltäckningsmatta till ett genomsnitt storlek rum. När det gäller matta pris, det finns en god chans att du kommer att tillbringa ungefär hälften av detaljhandelspriset du skulle betala på en standard matta butik.

Det finns också en möjlighet att du kunde få en billig matta av byteshandel. I huvudsak, du hittar någon som har mattor som fungerar i ditt rum och lämna den personen med något han eller hon behöver. Till exempel kanske du upptäcker att någon som bor i din stad har ett område matta som är precis den storlek och färgschema du vill ha. I utbyte måste mattan ägaren någon att måla garaget. För kostnaden för din tid och lite färg, får du mattan du vill. Som en bonus hjälper dig att någon annan att hitta något som han eller hon behöver.

Att hitta billig matta är ibland snabbt och enkelt. Vid andra tillfällen kan det ta lite tålamod och hårt arbete för att hitta exakt vad du vill och ändå hålla dig inom din budget. Men genom att ta tid att undersöka alla dina alternativ, hittar du så småningom mattor som är idealisk för ditt hem och tillgänglig för ett pris du har råd med.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.