Vad är några användningsområden för Mason Jars?

Det finns ett antal användningsområden för mason burkar, de klart glas behållare som säljs i första hand för hem konservering och gelé gör. Några användningsområden för murare burkar upprätthålla fortfarande delar av deras traditionella, medan andra ligger klart utanför boxen. Mason burkar har en nostalgisk känsla över dem, eftersom många fortfarande kommer ihåg att äta konserver eller gelé hemlagad från dem som barn. Även som mat konserveringsmetoder utvecklas tekniskt, det finns fortfarande delar av befolkningen att hitta nya användningsområden för murare burkar.

En av de vanligaste användningsområdena för murare burkar utanför mat bevarande är candlemaking. När efterfrågan på starkt doftande ljus steg dramatiskt för flera år sedan fann candlemakers ett antal användningsområden för murare burkar. Vaxer featuring stark, kan suggestiva dofter såsom buttercream frosting eller färsk Macintosh äpplen hällas i murare burkar för att användas som luftfräschare hem luft. Den märkta Mason företagslogotyp också ger en nostalgisk blick.

En annan av de användningsområden för mason burkarna är så informellt glas för drycker. Många restauranger med ett land eller en western-tema vilja använda riktiga eller reproduktion murare burkar för servering läsk och iskallt te. Villaägare söker ett informellt sätt att tjäna drycker kan också använda murare burkar. Under de dagar bootleg whiskey handeln fortfarande operatörerna används murare burkar förvara sina färdig produkt. Idag, några licensierade alkoholhaltig dryck butiker säljer fortfarande en form av moonshine whisky i Mason-liknande burkar.

En av de mer ovanliga användningsområden för mason burkarna är betodlare för mindre krukväxter. Barn är intresserade av att lära sig hur växterna växer kan plantera små frukter eller blommor i Mason burkar fyllda med matjord. Den tydliga sidor av murare burken ska ge unga trädgårdsmästare för att se hur rotsystem form. Mason burkar kan också användas för att odla färska örter till köket.

Ett av de praktiska användningsområden för murare burkarna är som sparbössor. En kortplats kan skäras i locket för att ta emot både mynt och sedlar, och unga banker kan enkelt se sina besparingar växa. Om föräldrarna vill uppmuntra långsiktigt sparande kan de använda ett starkt lim för att permanent försegla locket till burken. Burken måste vara fyllda innan pengarna kan användas. En murare burk med ett löst lock kan också användas som en handkassa container eller en "tera burk, vilket kräver en överträdare att betala vite för att använda fula ord.

Andra användningar för murare burkar omfatta förvaring av båtar förnödenheter såsom knappar, pins och glitter. Spikar, skruvar, muttrar och skruvar kan också lagras i märkta murare burkar. Mason burkar kan också innehålla torra ingredienser såsom kakmix, ryska kryddat te eller hårt godis i hemmagjord presentförpackning. Var noga med att märka burkarna klart och ge särskilda instruktioner för beredning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.