Vad är Hjärt Motion?

Hjärt motion kan ha flera möjliga definitioner. En av dessa är att det är övning som helt fungerar hjärtat och lungorna. Alternativt kan folk menar hjärt utöva kontroll när du använder denna term, som är ett sätt att mäta hjärta och lungor kondition.

I den första definitionen är hjärt-motion ofta kallas av andra namn, såsom hjärt-motion, aerob träning, eller helt enkelt konditionsträningen. Målet för alla aerob motion är att höja pulsen till en viss målsatsen, och hålla den där under en viss tid. När en person är frisk, hjärtat slår snabbare och andningen är ofta i snabbare takt under träning. Utöver de muskler som man arbetar, hjärta och lungor arbetas också, förmodligen därigenom större förmåga i dessa organ.

Många olika typer av motion är hjärt utöva, ställer krav på ökad effektivitet på hjärta och lungor. Människor kan jogga, ro, simma, eller använd steg eller korsar maskiner land. Vissa folk njuta av snabba promenader, aerobic dans, eller springer. För friska människor är det rekommenderade brukar de innehåller tre till fyra dagar i veckan för hjärt i deras utövande rutiner.

Om det uppstår problem med hjärt-eller lungfunktion, försöker hjärt-motion kan vara allt från att vara svåra att mycket farliga. Om läkarna anser att det kan finnas problem i något av dessa områden kan de kräva en person att genomgå utöva kontroll. Vissa former av motion testning inte verkligen bedöma lungfunktion, som lämnar lungorna aspekten ur ekvationen. Andra tittar på hjärt-och lungfunktion tillsammans, för att avgöra om en eller båda har problem.

Hjärt utöva kontroll liknar andra former av stresstesterna men människor bära en syrgasmask förutom att övervakas med en EKG (EKG). Ibland andra övervakning som ekokardiogram ingår i tester. De specialiserade mask kan mäta andning och gasutbyte, vilket ger avläsningar som tydligt visar om lungfunktionen är gjord sämre av träning. Detta kan leda till en rad olika diagnoser, bland annat förekomsten av cancer, skador från kronisk obstruktiv lungsjukdom eller utöva inducerad astma. Vad som är särskilt användbar om den här tester är dess förmåga att skilja mellan hjärt-eller lungproblem som uppstår på motion nivåerna ökar.

Denna form av testning är inte bara för att diagnostisera sjukdomar. Ibland är det används för att bestämma fitness nivåer av konkurrenskraftiga idrottare. Omväxlande, människor som inte har utövat på ett tag kan välja att genomgå hjärt utöva kontroll så att de kan få rekommendationer om nivån på motion bör de metoder som de eftersträvar träningsmål.

I båda definition kommer hjärtat lungan sammanhang alltid vara viktigt. Hjärtat och lungorna är beroende av varandra med hjärta levererar blod till lungorna och fick tillbaka den syresatta formuläret för att skicka till kroppen. Hjärt lämplighet innebär detta system fungerar bra, och som tenderar att översätta till organ som kan göra mer och utöva mer energi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.