Vad är Holographic Memory Release?

Holographic minne release (HMR) är en form av kropp-själ-terapi som främjar läkning genom att avslöja och släppa förbi minnen i en säker miljö. Kort sagt är den grundläggande förutsättningen att kroppen kan läka sig själv. Baserat på teorin om kvantfysik, holografiska minnet utgåvan är en kulmen på teori och fältarbete som läggs fram av flera pionjärer på området för energi medicin, såsom James Oschman och Charles Daily. Dock är utvecklingen av den holografiska minnet release teknik slutändan krediteras Brent Baum.

De delar av holografisk teknik minne release är bosatta i de punkter energidistribution beläget inom bindväv systemet. Även känd som beröring poäng, de har liknande koncept som akupunktur meridianer. Dessa kommunikationscentra bildar ett nätverk av kanaler som process och behålla tidigare minnen och erfarenheter. I praktiken blir det organ som kodats med elektromagnetiska avgifter på cellulär nivå, särskilt under perioder av stress eller trauma. Dessa negativa laddningar är översatta genom en form av självhypnos, och kan senare framstår som orsaken till sjukdomen.

ramen för holografiska minnet release är baserad på flera andra kropp-själ-villkor, inklusive klassisk homeopati, hypnoterapi, shiatsu, akupressur och kiropraktik modeller. Det omfattar också Oschman holografiska sammanbindande modell vävnad meddelande, som hävdar att den information som behövs för självläkning kan nås genom att navigera piezoelektriska egenskaper av bindväv för att stimulera minnet release. Vidare att holografisk minne släppa strävanden omstrukturera lagrade minnen, gör dem neutrala.

Holographic minne release är inriktad på att hjälpa de som upplever fysiska manifestationer från emotionellt traumatiska eller stressande händelser. Med andra ord är förutsättningar som inte är minnet i samband påverkas inte. I stället tar holografiskt minne release fysiologiska symtom som orsakas av tidigare minnen. Detta omfattar beteendevetenskapliga frågor som är bundna till tidigare minnen också, som rökning, hetsätning etc. Däremot ersätter holografisk minne befriar inte beroende terapi och rådgivning.

Till skillnad från vissa minne-liknande behandling, nödvändiggör holografiskt minne release faktiskt inte återuppleva tidigare händelser och erfarenheter. Eftersom HMR teori hävdar att holografiska minnen omedvetet formas i ett ögonblick släppa dem bygger på samma tid. Även om ett erkännande av det minne som en medveten sinnestillstånd ofta uppmuntras är utforskande av tidigare trauma som inte är avsedda att dröja. I själva verket holografiska minnet utgåvan är en process som bör bara sista minuter eller timmar, inte en längre tid.

Målet för holografiska minne release är att ge den person som behandlats för att ge tillstånd att själv läka. Den HMR läkare fungerar som medlare i denna process, som guidar personen på ett medvetet rundtur i det undermedvetna och medfödda kropp visdom. Men det är lagarbete mellan läkare och klient nyckel. Faktum är att kunden fritt att identifiera avtryck kräver utsättning och lämplig ordning för dessa frågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.