Fungerar Hyperpigmentering Cream?

Det finns inte ett enkelt svar på frågan om verk hyperpigmentering grädde. I vilken mån det skulle kunna fungera är oftast beroende av flera faktorer. Det kan bl. a. hudåkomma som behandlas och dess nivå av svårighetsgrad, och ingrediens /s och styrka ingredienser i en hyperpigmentering grädde.

Vid svåra frågor av hyperpigmentering, kan de flesta krämer vara otillräckligt. Vi rekommenderar att personer besöker en hudläkare först, innan man beslutar om behandling. En ansedd läkare ska ha möjlighet att låta folk veta det resultat som de kan ha hjälp av en hyperpigmentering grädde, och de kan också mer noggrant sätt informera patienterna om potentialer för biverkningar med olika produkter. Vid behov kan de sin uppfattning om vad behandlingar är mest sannolikt att bli framgångsrika.

Bör läkare föreslå en hyperpigmentering grädde ställas inför rätta, kommer människor att ha flera alternativ. En del krämer som används är av recept, och oftast mer effektiv, och andra kan köpas över disk. Om villkoret folk vill behandla är relativt liten, en OTC hyperpigmentering grädden skulle vara helt tillräcklig. Mer betydande missfärgning av huden kan kräva starkare krämer och ett recept formel eller effekter kan konstateras.

En av de saker föreskrivna typiskt, och ibland finns tillgängliga över disk i låga styrkor, och hydrokinon. Detta bidrar till att hämma hudens förmåga att producera melanin, och det kan vara mycket effektivt. Det medför ibland en biverkan, särskilt hos personer med mörk hud, vilket resulterar i svarta fläckar över hela huden. Folk använder det ska se ut för denna potentiella biverkning.

Hydrokinon är tillgänglig genom att själv eller tillsammans med andra kemikalier som Kojic syra. Detta är en annan ingrediens i hyperpigmentering grädde värt att överväga. Återigen finns det recept och över disk styrka och kemiska fungerar på liknande sätt till hydrokinon. Dessa två ingredienser är oftast tänkte mest önskade, men det finns andra som skulle kunna ställas inför rätta.

Ibland kan en rad olika syror som salicylsyra eller alfa-hydroxisyror rekommenderas. Dessa kan minska hud missfärgningar till en viss grad men de kan även vara irriterande för känslig hud. Olika former av retinol eller tretinoin kan rekommenderas också, fast de kan ha mindre effekt på nedskrivningar av melanin produktionen. Andra produkter innehåller mjölksyra eller finns i den patenterade Kinerase ®, som har N6-furfuryladenine.

De flesta gånger, om inte annat anges, läkare ordinera en hyperpigmentering kräm, gel eller salva med hydrokinon och eventuellt andra ingredienser. Hittills är det ofta ses som det mest effektiva. Att få samma grad av effekt i OTC-versionerna är inte alltid möjligt.

Även i daglig behandling, den starkaste ingredienserna kanske inte är tillräckligt. Alltså personer som är intresserade av att veta om en produkt fungerar, kanske måste försöka se innan en dom, som kan vara dyra. Vad är känt är att många av dessa produkter kan fungera för många människor, om de villkor som behandlats faller i räckvidd och förmåga de ingredienser som använts. Återigen blir hudläkare råd ett bra sätt att ta reda på vilka behandlingar kan vara den mest framgångsrika för en viss hudåkomma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.