Vilka är symtomen på alkoholism?

Det finns ett antal symtom på alkoholism. Vissa kan vara synliga för betraktaren om det finns människor som lyckats dölja sin sjukdom för en tid. Andra symtom kan komma att noteras av alkoholhaltiga ensam, eftersom de huvudsakligen tankar och /eller känslor.

Det kan vara svårt att skilja mellan den person som är beroende av alkohol och den som är inte fysiskt beroende men missbrukar alkohol. Möjligen det enda sättet för denna åtskillnad man skall göras är att genomgå alkoholabstinens. Det är dock tillbakadragande en mycket farlig sak som kan vara dödande utan medicinskt stöd. Det är inte ett experiment personer bör försöka, om de bara har druckit i en mycket kort tid. De flesta människor, oavsett om de verkligen är fysiskt beroende eller helt enkelt missbruka alkohol, skulle lämna säkerhet ett sjukhus.

Utöver detta, även om fysiska utsättningssymtom är inte stora, kan en person vara psykiskt beroende av alkohol. I båda omständighet, är stöd under tillbakadragande fortfarande behövs. Fysisk missbruk och psykiska missbruk sannolikt har många av samma symptom på alkoholism.

En del av dessa symptom på alkoholism omfattar inte medge att alkohol kan vara ett problem, eller inte tro det. Folk kommer också att dricka till övermått, ofta mer än planerat belopp. Overdrinking leder ofta till saker som strömavbrott, minnesförlust, och kräkningar.

människors sätt att tänka och bete sig om alkohol kan delvis bestämmer tillståndet. Människor skulle kunna begränsa sig i arbetsmiljöer (även om vissa kan det inte och detta är ett av symptomen på alkoholism). När de kommer nära är borta från arbetet så att de kan dricka, eller nära hemmet, begär av dryck blir mycket stark. Det kan åtföljas av humörsvängningar, speciellt högre vrede eller spänning. Vissa människor som inte visar tydliga fysiskt beroende tecken blir sjuka i sina magar när de inte kan dricka, eller så har noterat skaka och svett.

Ytterligare symtom på alkoholism kan förekomma till större eller mindre grad. Alkoholister har ofta problem med finansiella frågor, med om andra, och behålla arbetstillfällen. Om kritiken av dricksvatten sker från familj, kan de försöker dölja sitt drickande problem, men med tanke på att de dricker till övermått, får det inte att lyckas. Annan potentiell tecken på denna sjukdom är ett noterat bristande intresse för tidigare haft verksamhet och eventuellt antisocialt beteende om någon verksamhet inte kan omfatta drickandet.

Alkoholism är ett smärtsamt tillstånd för alkoholhaltiga och alla som omger den personen. Vad är svårast är att det kan vara mycket utmanande att övertyga någon som de drabbas av denna sjukdom och kan ha en mycket lyckligare liv om de kunde göra sig av med alkohol. För de människor som kan förmå sig att övertyga en älskad att han eller hon är alkoholist, det finns mycket goda fria grupper som Al-Anon att ge stöd. Privat terapi kan vara till nytta även i detta avseende.

För dem som ser att de har flera symtom på alkoholism, det finns många sätt att få hjälp. Bra grupper som Anonyma Alkoholister finns, och helt enkelt prata med en husläkare kan vara ett bra ställe att börja på vägen till välbefinnande. Det finns många återvinns alkoholister som kan vittna om att det är möjligt att sluta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.