Vilka är de kalorier Behövs för att gå ner i vikt?

kalorier som krävs för att gå ner i vikt är mycket varierande, och ger ett visst antal här skulle vara olämpliga eftersom det inte skulle korrekt beskriver personliga kaloriintag och behov. Vanligtvis måste du ta i färre kalorier än vad din kropp verkligen använder för att gå ner i vikt. Detta innebär att om du inte väljer att öka aktivitetsnivå, men du för närvarande håller samma vikt, skulle du kunna skära kalorier med ca 50-100 en dag och tekniskt förlorar ungefär ett halvt kilo i veckan.

Men när de flesta människor är bantning ökar de också utöva, vilket innebär att de kan bränna fler kalorier än de har i det förflutna. Minskade kalorier för mycket kan resultera i kroppens ämnesomsättning långsammare, eller snabb viktminskning som inte kommer att fortsätta så fort du slutar banta. Det är en komplicerad fråga när man tänker på kalorier för att gå ner i vikt, eftersom kroppen kan använda kalorier snabbare eller långsammare än andra människor.

En annan fråga som uppstår när du börjar gå ner i vikt och motion. Om du får hjärt-motion när du är klar tränar, kan du bränna kalorier i accelererande takt i flera timmar. Din vanliga förbränningshastigheten kan därmed höjas, så att du kan konsumera något mer kalorier och ändå gå ner i vikt. Detta innebär kalorier som krävs för att gå ner i vikt kan vara högre än genomsnittet eftersom din kropp är nu konsumerar mer kalorier eller förbrukar dem snabbare.

räkna kalorier kan vara tuff bransch, och det kan vara lättare att titta på din vikt mönster under de första veckorna av diet för att avgöra om man ska äta mindre, motionera mera eller en kombination av båda. Tänk på kalorier som krävs för att gå ner i vikt som alltid mindre än du behöver, men inte alltför lågt. Använd din skala som den bästa guide för detta. Om du förlorar mer än 2 pounds en vecka, kan du behöva öka din kalorier så viktminskning är inte så dramatisk. Om vågen inte föregår med gott exempel, anser äta något färre kalorier och få mer motion.

Självklart om du äter ett kraftigt reducerat kaloriintag, säger 900-1200 kalorier per dag och din vikt förblir densamma eller går upp i vikt, vilket tyder på att räkna kalorier för att gå ner i vikt får inte vara en exakt viktminskning metod. Du har en långsam ämnesomsättning på grund av saker som låg sköldkörtelhormonnivåerna eller din ämnesomsättning kan vara trög eftersom du inte äter tillräckligt. Tänk att rådfråga din läkare för mer vägledning om hur du kan gå ner i vikt och eventuella tester kan det tyda på hormonella brister som måste rättas till för att uppnå viktminskning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.