Vilka är de bästa sätten att Shrink hemorrojder?

Det finns flera sätt att krympa hemorrojder. Hemorrojder, även kallad pålar, är vener i anus eller ändtarm som blivit svullen. Kännetecknas av inflammation, kan de klia och smärtsam. De kan även blöda och leda till läckage av avföring. Hemorrojder kan vara allvarlig nog för att kräva kirurgisk behandling, men ofta kan de behandlas hemma.

Det finns många över receptfria produkter som marknadsförs till dem som vill krympa hemorrojder. De sägs lindra de åtföljande smärta och klåda vid sidan av svullnad. Sådana produkter kan vara till hjälp för dem med lindriga fall av hemorrojder, även om effekter kan endast vara tillfällig. De finns som krämer, salvor, stolpiller och trampdynor fuktad med trollhassel och andra ämnen.

Tillämpa värme eller kyla till området kan hjälpa också. Till exempel kan ett varmt bad hjälper till att minska obehag i området, åtminstone tillfälligt faktiskt rekommendera vissa människor blötläggning i ett varmt bad tre gånger om dagen som ett effektivt sätt att hjälpa krympa hemorrojder. Hemorrhoid sjuka behöver inte tillbringa timmar i badkaret dock. Femton minuter för varje blöt kan vara tillräckligt för att hjälpa till.

En kall kompress är bra för att hjälpa till att krympa hemorrojder. Det kan också bidra till att ta ett varmt vatten SITTBAD. Torka försiktigt med fuktad toalettpapper kan bidra till att förhindra ökad irritation av svullna anala området och ökar komforten efter en avföring.

Förstoppning och hård avföring kan leda till eller förvärra hemorrojder. Att se avföring är mjuk nog att passera fritt och inte krävde några kan hjälpa svullna hemorrojder krympa snabbare, öka komforten och förhindra reoccurrences. Att äta mycket fibrer, upping vattenintag, och utövar kan hjälpa till att se avföring är enkla och korrekta.

Apple äppelcidervinäger är ett gemensamt hem rättsmedel för att hjälpa till att krympa hemorrojder. För att använda den gäller en person ättika till en bomullstuss och sedan kompresser ättika på det drabbade området. Detta kan göras några gånger om dagen för att hjälpa påskynda den krympande processen.

Ofta hemorrojder läka i en till två veckor, men de kan återvända i ansiktet av förstoppning, diarré, graviditet, eller trauma till området. I vissa fall, hemorrojder blir motståndskraftig och allt mer besvärlig. När detta inträffar kan medicinska ingrepp vara befogat. Detta kan innebära minsta möjliga ingrepp eller kirurgiska tekniker, beroende på svårighetsgrad och önskemål patienten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.