Hur väljer jag det bästa Hydrating Body Cream?

Välja det bästa återfuktande kroppslotion innebär omsorgsfullt jämföra de ingredienser som finns i olika märken. En av de viktigaste saker att tänka på är att huden kan absorbera en del av allt som är tillämpliga på den. Om en hudvård produkt är full av giftiga kemikalier, kan de ta sig in i ditt blodomloppet och skada din hälsa. Till exempel parabener är konserveringsmedel som ofta finns på återfuktande etiketter kroppskräm, men vissa studier har kopplat dem till cancer. Förutom parabener, det finns många andra potentiellt giftiga kemikalier i hudvårdsprodukter, inklusive de som används för att skapa dofter, den bästa kroppen återfuktande kräm är ett som är fritt från skadliga ämnen.

Sedan återfuktande kroppslotion är tänkt att återfukta och ge näring åt huden, ingår den typ av olja i en formel är mycket viktig. En del företag väljer att använda mineralolja i sina formler, men många tillverkare säger denna olja inte är det bästa valet. De hävdar mineralolja täpper till porerna och bidrar till utvecklingen av akne. Forskning visar att den även kan göra en person mer känsliga för de skadliga effekterna av solexponering. Av denna anledning kan det vara bäst att välja en återfuktande kroppslotion som använder naturliga vegetabiliska oljor som har visat sig vara säkert och effektivt för huden.

Konsumenterna kan också konstatera att de bästa återfuktande kroppen krämer adress kollagen och elastin. Kollagen är ett protein som ansvarar för att hjälpa till att koppla in och stödja kroppens vävnader, och elastin, ett annat viktigt protein, ger huden elasticitet. Tillsammans kollagen och elastin hjälper till att hålla huden fast och flexibel, förebygga slapp, veck och linjer. Kroppen producerar mindre av både som människor åldras dock bidra till utvecklingen av torra, skrynkliga hängande hud.

En bra fuktgivande kroppskräm bör stimulera kroppen att producera mer av dessa proteiner. En ingrediens som kallas coenzym Q10, till exempel, sägs stimulera produktionen av kollagen och elastin. Det kan också bidra till att bekämpa fria radikaler som är molekyler som bidrar till cellskador, sjukdomar och tecken på åldrande.

Antioxidanter också bör göra den ingrediensförteckning som finns i bästa fuktgivande kroppskräm . Precis som coenzym Q10, de hjälper kroppen att neutralisera de skadliga effekterna av solens strålar, föroreningar och annat som påverkar kroppen utifrån. Antioxidanter är också kända för att neutralisera effekterna av skada som kan uppstå i kroppen, såsom skador som sker till följd av oxidation, som är en reaktion mellan syremolekyler och andra ämnen, inbegripet celler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.