Vilka olika typer av organ krämer och lotioner?

Många använder kroppen krämer och lotion på huden att öka sin mjukhet och fuktighet. Det finns en skillnad mellan en kropp och-lotion, så veta de olika varianterna kan hjälpa till när man väljer vilken som är bäst att använda. Använda ena eller det andra kan också bero på vädret och hudens kondition på användaren.

Kropp krämer och lotion är liknande i att de båda arbetar för att mjuka upp och återfukta huden. De är olika i det faktum att kroppen krämer vanligen rikare och fälla fukt in bättre än kroppen lotion. Man kan säga att kroppen krämer har en mer oljig känsla än lotion. Om luften är extremt torrt eller kallt eller din hud behöver mycket extra fukt med hjälp av en kroppskräm i stället för lotion kan vara bäst.

En populär typ av lotion är en åtstramande lotion. Målet är att fast och dra åt din hud. Vissa märken påstår också att synbart reducera celluliter. Denna lotion används vanligtvis på både ansikte och kropp.

En annan typ av populär lotion är ett som är parfymerad och blandas med en viss doft. Det kan ha samma egenskaper som vanlig lotion, men inbegriper också doften av en viss parfym. Stället för att tillämpa ett par sprayer med parfym på vissa områden på kroppen tillåter lotion doften vara ett jämnt lager på kroppen. Parfymerade krämer finns enskilda köp, men de är också typiskt ingår i en presentförpackning med spray parfym själv.

Night kroppskräm är ett bra alternativ för dem som inte är förtjust i bär kropp krämer och lotion under dagen. Det fungerar när du sover och kan ha samma återfuktande och mjukgörande egenskaper. Vissa natt krämer kan också ha aromaterapi egenskaper, som kan hjälpa användaren känner sig mer avslappnad och sover bättre.

Sheasmör är en ingrediens finns i flera typer av organ som krämer och lotion. Den kommer från nötterna på Karite träd, som växer i Afrika. Sheasmör lär ha många egenskaper som hjälper huden, inklusive möjligheten att hjälpa minska bristningar och rynkor och djupt återfuktar huden. Det sägs också vara en anti-inflammatorisk. Om lotion eller kräm innehåller sheasmör, kommer det oftast inte skryta med att faktiskt på framsidans etikett.

När man väljer kropp krämer och lotioner, är det viktigt att läsa alla ingredienser som ingår i produkterna. En hudläkare kan vara avgörande när plocka ut de mest lämpliga beroende på individen. Med alla alternativen, kan mycket hud vara runt hörnet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.