Hur kan jag hindra mina barn från att äta för mycket Halloween Godis?

Föräldraskap barn på Halloween och den efterföljande dagar därefter kan vara mer skrämmande än det mest skrämmande spöke eller ond ande du kan tänka dig. Även om vetenskaplig forskning tyder på att socker är inte ansvarig för hyperaktivitet hos barn, många föräldrar hävdar motsatsen. Ett barn eller barn hyped upp sockret från för mycket Halloween godis kan vara svårt att kämpa med. Många föräldrar söker ett sätt att hålla sina barn från konsumerar för mycket Halloween godis, och det finns flera metoder för att uppnå detta.

Först, skanna tidningarna under veckorna före Halloween. Många barn tandläkare erbjuder sig att köpa godis från barn, vanligen vid ungefär kostnaden för en US Dollar (USD) per pund. Om ditt barn tycker om att ha lite extra pengar, kan de vara villiga att ge upp några av deras godis att tjäna lite pengar.

Du kan också väcka egna Halloween godis affärer. Köp några roliga Halloween tillbehör, och erbjuder sedan på ett pris för en viss mängd godis. Till exempel kan du köpa en 5:55 dollar Halloween uppstoppat djur på handel 5-10 bitar av godis. Du kan ha en årlig auktion efter trick-or-behandling är över att göra detta till en rolig aktivitet så att barnen känner att de vinner än förlorar.

Om du är i skolan tyckte att barnen skulle få njuta av deras godis, du fortfarande vill kanske en daglig gräns för hur mycket varje barn kommer att konsumera. Vidare, när ett barn verkar hyperaktiv efter att ha förtärt godis, men du vill förmodligen begränsa konsumtionen till ett par timmar om dagen. Vanligtvis tillåter barn att ha en till två per dag är tillräckligt, i allmänhet efter skolan istället för under skoltid. Låt dem välja två stycken att ha efter ett hälsosamt mellanmål, såsom grönsaker pinnar, frukt,

ett glas mjölk, en yoghurt eller liknande friska poster.

Begränsa din knep eller behandlar metoder för att ett visst antal av bostäder minskar mängden godis barnen kommer hem med. Om de är ute hela natten, de ska ta hem mycket mer Halloween godis än vad de borde äta. När barnen älskar handling av trick-or-behandling, kan du eliminera några av de godis under godis inspektion. Bli av med alla oförpackade bitar, och något godis att något ser skrynkligt eller stryk. Även om du inte verkligen misstänker godis manipulation, det är bra att ta ut lite mer än nödvändigt, särskilt när utbudet av Halloween godis är överväldigande.

Dessutom håller Halloween godis för barnen, i stället för att låta dem hålla den i sina rum. Detta sätt kan du lättare kontrollera flödet av godis som gör det i barnens magar. Att tillåta godis i rum är en inbjudan för barnet att äta för mycket. Om det är lagrat i ett högskåp, är den enda tillgång till godis av framställningar dig. Dessutom gör påminner inte barnen att godis finns. De flesta barn har en tendens att äta sina favorit stycken på en gång, och kommer ofta glömmer resten efter en vecka eller två. När godis verkligen är glömt, kan det kasseras som "för gammal".


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.