Vilka är de olika typerna av skolmaterial?

skolmaterial är objekt som eleverna behöver för att slutföra uppdrag och att hjälpa dem att dra nytta av den pedagogiska processen. Som studenter rör sig längs den pedagogiska vägen, de typer av skolor förnödenheter som de behöver ofta ändras. Det finns en del dock som kan behövas från den primära åren genom universitetet. Dessa omfattar papper, böcker och pennor.

Under den primära åren, leveranser många av skolans krävs är konst relaterade. Studenter är ofta måste ha kritor, saxar, lim, och konstruktion papper. De brukar också behöva skriva på papper och pennor. Papperet är dock normalt speciellt utformad med stora linjer och är större på bredden än längden. De pennor är ofta mycket större än de som kommer att användas senare i livet.

När eleverna förväg i sina elementära år, börjar de vanligtvis att använda bärbara datorer och lösa blad papper. De kan åläggas att utföra vissa uppdrag i pennan. Kritorna de en gång används vanligtvis ersätts med färgpennor och markörer.

De brukar också börjar få läroböcker för olika ämnen. I vissa skolor är dessa lånats ut till studenter utan kostnad. I andra fall måste eleverna köpa sina böcker.

Under mitten skolåren, minskar användningen av konstnärsmaterial i allmänhet och det skolmaterial som behövs för att bli mer grundläggande och standard i flera år. Det handlar bland annat mappar, pärmar och korrespondenskort. Införandet av särskilda klasser, till exempel främmande språk och teknik, kan kräva att vissa speciella föremål såsom flerspråkiga ordböcker och verktygslådor köpas.

I gymnasiet kan den nödvändiga skolmaterial börja variera mycket eftersom det finns oftast olika möjligheter som finns för klasser. Till exempel, beroende på vilken matematik som väljs, en student kan behöva en vetenskaplig kalkylator, rutat papper, eller en kompass. Advanced English klasser kan kräva inköp av romaner och skönlitteratur.

När eleverna börjar sin högskoleutbildning, skolmaterial blir ofta mycket dyrare. Böcker är sällan lånas ut. Detta innebär att varje klass i allmänhet kräver inköp av ett eller flera läroböcker och arbetsböcker. Eleverna kan också behöva juridisk kuddar, miniatyr blockflöjter, och specialiserade ordböcker.

Beroende på studenternas stora företagen, kan särskilda leveranser krävas. De som huvudämne fotografi, till exempel, är i allmänhet måste köpa sin egen fotoutrustning inklusive kameror, film, och tryckpapper. De som huvudämne måltidskunskap krävs ofta att köpa knivar, mat termometrar och uniformer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.