Vilken är den bästa planen för Emergency Beredning?

Akut preparat används ofta för säkerheten för en person eller familj i tider av katastrof. Förberedelser för en nödsituation kan innebära att planera en utrymningsväg, hålla övningar för att lära korrekt genomförande plan för räddningsinsatser, och skapa en nödsituation kit. Katastrofer kan bestå av både konstgjorda eller naturliga händelser som kräver omedelbara åtgärder av den person eller familj. En plan kan variera beroende på var i hemmet och potentiella hot vanligt på det området.

Planering en utrymningsväg i händelse av en nödsituation kan bidra till att säkerställa alla berörda människor förstår det bästa för att hålla säkerhet. Den Escape Plan kan innehålla delar nödnummer telefonen och bestämma var den närmaste säker stad. Alla akuta telefonnummer ska vara långa avstånd från hemmet regionen sedan lokala telefonnummer kan vara svårare att nå om området står inför en nödsituation. Den säkra staden skulle vara tillräckligt långt bort från den plats för katastrofen vara säker, men nära nog så att alla vänner och familj som berörs av planen har lite problem att nå denna plats.

Borrmaskiner är en del av katastrofberedskap som ofta glöms bort. Holding håna katastrofer som en del av beredskapen kan göra dem som arbetar mer förtrogna med planen. Denna vana kan vara en livräddare när en katastrof inträffar och människor är rädda och ångest att fly. Dessa övningar kan utövas en gång i månaden, och ökade i antal som den tid på året när katastroferna kan förekomma närmar. Katastrofen borra kan också omfatta en översyn av de telefonnummer som ska användas i händelse av en nödsituation.

Skapa ett kit nödsituation preparatet kan förstärka katastrofplanen. Satsen kan innehålla vatten, mediciner recept, och extra batterier. Vissa människor väljer att inkludera konserverad mat och konservöppnare som en del av deras kit också. Akut förberedelsepaket bör uppdateras varje år för att hålla leveranserna av kit färska och i gott skick, i händelse av en katastrof.

Akut preparat kan ofta anpassas till det område där en personen bor. Om placeringen av hemmet är nära vatten, bräder och spik kan vara en del av de räddningsinsatser som förberedelse kit och används för att täcka fönstren vid orkaner eller tyfoner. Om hemmet ligger på ett flodslätter, kan sandsäckar också stå till förfogande för att skydda hemmet mot översvämningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.